Skärpta regionala rekommendationer gäller i Kronobergs län fram till 31 maj

Stäng meddelande

Lediga jobb

Här hittar du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna vid de olika rubrikerna högst upp i listan.

Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med cirka 7 000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi fler engagerade och modiga, men framförallt kunniga medarbetare i våra verksamheter.

Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanuallänk till annan webbplats.

Vår målsättning är att återkomma så snart som möjligt, men ibland kan det ta lite tid eftersom vi får många ansökningar. Vi hoppas att du har förståelse för det.

Barnskötare till Vallvikens förskola

Utbildningsförvaltningen

Om tjänsten

Som barnskötare arbetar du med pedagogiskt arbete i barngrupp där du tillsammans med arbetslaget arbetar med de målen och riktlinjer som förskolan grundar sig på. Det innefattar pedagogisk dokumentation, reflektion och utveckling av utbildningen. Vi lägger stor vikt vid förskolans verksamhetsidé och värdegrund. Tjänsterna är tidsbegränsade t.o.m. 2021-12-31 med stor möjlighet till förlängning, tjänstgöringsgraden är mellan 50-80%.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad barnskötare och vill bli en del av vårt arbete, att tillsammans med kollegor och våra barn skapa en förskola utifrån våra ställningstaganden. Du har en medveten tanke kring din roll som pedagog och är en tydlig ledare som arbetar strukturerat utifrån gällande styrdokument och ett professionellt förhållningssätt. Du har förmåga att skapa ett gott arbetsklimat med engagemang, nyfikenhet och trygghet i gruppen och du ser och möter barnens olika behov utifrån deras olika förutsättningar. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du stimulerar alla barn till att utvecklas, dokumenterar deras resultat och informerar vårdnadshavare på ett bra sätt om hur inlärningen fortskrider. Du har även en positiv inställning, ett flexibelt arbetssätt, god samarbetsförmåga och bidrar till utveckling av utbildningen. Välkommen med din ansökan!

Välkommen till utbildningsförvaltningen! Hos oss har du möjlighet att göra skillnad för våra barn och elever. Vi ansvarar för cirka 18 000 barn och elever och jobbar varje dag för att de ska utvecklas och nå en ökad måluppfyllelse. Vi vill att barn kommer in i vår verksamhet som nyfikna kreativa ettåringar och lämnar oss som engagerade, kunniga och självständiga 19-20-åringar. Läs mer om vad som händer i våra skolor/förskolor på pedagog.vaxjo.se. Vallvikens förskola ligger på stadsdelen Teleborg i Växjö och är en förskola som är Reggio Emilia-inspirerad. Förskolan har 5 avdelningar och här går ca 80 barn. Vi lägger stor vikt vid vår barnsyn och har ett gemensamt förhållningssätt kring vårt bemötande. Vi har en stor tilltro till allas kompetenser och viljan att lära sig. Arbetssättet är projekterande där den pedagogiska dokumentationen är ett viktigt arbetsverktyg i den dagliga verksamheten. Som medarbetare hos oss är du viktig! Oavsett vilken roll du har i vår förvaltning kommer du, tillsammans med oss, arbeta för att bidra till en positiv utveckling för våra barn och elever.


Anställningen

Omfattning
Deltid
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Tillträde
Tillträde: 2021-08-05.
Antal tjänster
2

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2021-05-13
Referensnummer
UTBF 218/21

Kontakt

Linda Briggler
Biträdande rektor
0470-43136

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare för Kommunal nås via Växjö kommuns kontaktcenter
0470-410 00

Övrig information

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet. Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se). Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställningsblanketter kan hämtas på www.polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3). För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet. Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 19 januari 2021
Jobb och företag