Lediga jobb

Här hittar du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna vid de olika rubrikerna högst upp i listan.

Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med cirka 7 000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi fler engagerade och modiga, men framförallt kunniga medarbetare i våra verksamheter.

Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual Länk till annan webbplats..

Vår målsättning är att återkomma så snart som möjligt, men ibland kan det ta lite tid eftersom vi får många ansökningar. Vi hoppas att du har förståelse för det.

Förskollärare till Lindö förskola

Utbildningsförvaltningen

Om tjänsten

Lindö förskola ligger i natursköna Öjaby med närhet till Helgasjön och skogen, på förskolan arbetar i dagsläget 16 fantastiska pedagoger. Att samarbeta över avdelningarna är en självklart för oss, att hela tiden ha förskolans bästa i fokus. Vi har gemensamma öppningar och stängningar på förskolan för alla fyra avdelningarna. Tillsammans med dina kollegor kommer du att ansvara för det systematiska kvalitetsarbetet på förskolan med planering, uppföljning och dokumentation. Du ska vara en trygg, närvarande pedagog som är engagerad i ditt arbete och har lätt för att samarbeta. Förskolan har funnits sedan 2008 och har fyra avdelningar: Bläckfisken och Krokodilen som är yngrebarnsavdelningar samt Pingvinen och Delfinen som är äldrebarnsavdelningar. På förskolan har vi arbetslagsrotation vilket innebär att två pedagoger flyttar med barnen från yngrebarnsavdelningarna till äldrebarnsavdelningarna varje läsår, samtidigt som två pedagoger flyttar från äldrebarn till yngrebarn. Detta bidrar till en god arbetsmiljö och en härlig vi-känsla hos pedagogerna. Man får dessutom som pedagog möjlighet att arbeta med både yngre och äldre barn över tid på förskolan. På förskolan har vi tillgång till: - Ett förskolebibliotek - En ateljé - Lådelcyklar - Egen matsal - En härlig närmiljö med närhet till sjö, skog, lekplatser, hästhagar med mera - Digitala verktyg såsom ipads, projektorer, interaktiv tavla, mikroskåpägg, bee bots, osmo

Din profil

Vi söker dig som är utbildad förskollärare/studerar till förskollärare. Du som söker: - Har en god samarbetsförmåga och vill vara med och bidra till den goda vi-känslan som finns på förskolan - Är positiv, flexibel, lösningsfokuserad och ser möjligheter - Har ett professionellt förhållningssätt och en vilja att hela tiden utveckla undervisningen och det systematiska kvalitetsarbetet på förskolan - Är en tydlig ledare - Är en lugn och trygg pedagog som har förmågan att möta varje enskilt barn utifrån deras behov och förutsättningar - Är positiv till arbetslagsrotation

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!


Anställningen

Omfattning
Heltid
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Tillträde
Tillträde 2022-10-01 eller enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2022-08-18
Referensnummer
UTBF 345/22

Kontakt

Anna Ekelund
rektor
0470-796008

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare nås via Växjö kommuns kontaktcenter 0470-410 00

Övrig information

Senast uppdaterad: 3 maj 2022