Lediga jobb

Här hittar du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna vid de olika rubrikerna högst upp i listan.

Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med cirka 7 000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi fler engagerade och modiga, men framförallt kunniga medarbetare i våra verksamheter.

Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual Länk till annan webbplats..

Vår målsättning är att återkomma så snart som möjligt, men ibland kan det ta lite tid eftersom vi får många ansökningar. Vi hoppas att du har förståelse för det.

Undersköterska till Toftagården

Omsorgsförvaltningen

Om tjänsten

Är du vår nya stjärna? Vi söker dig som är utbildad undersköterska och som vill vara med och driva vården framåt! Toftagården ligger i en av Växjös mest expansiva stadsdelar Sandsbro på Lancastervägen. Med endast 10 minuters bilväg från centrala Växjö jobbar du i en miljö där natur och sjö möts i trevlig harmoni. På Toftagårdens särskilda boende finns 27 lägenheter uppdelat på tre flyglar, varje flygel har 9 lägenheter. Vi på Toftagården arbetar med stort boendefokus, vilket innebär att du ger våra omsorgstagare det stöd de behöver i vardagen utifrån gemensamt uppsatta mål. I ditt dagliga arbete som undersköterska hjälper du omsorgstagarna med insatser såsom hygien, måltider, städ, tvätt och delegerade HSL-insatser. Du ansvarar tillsammans med aktivitetshandledare att omsorgstagaren ska få sina sociala intresse tillgodosedda. Vi arbetar i nära samarbete mellan undersköterskor, sjuksköterskor, arbetsterapeut, sjukgymnast, enhetschef och kökspersonal. Vi hjälps alla åt med att se till att våra omsorgstagare ska känna en meningsfull vardag. Viktigt för jobbet är: • Examen från Undersköterskeutbildning • Utdrag från polisens belastningsregister för enskild person enligt 9.1 www.polisen.se Tjänsten är tillsvidare. Du kommer att arbeta dag, kväll och helg. Hos oss väljer du själv din sysselsättningsgrad och har dessutom möjlighet att vara med och påverka ditt eget schema.

Din profil

Du som söker ska vara utbildad undersköterska eller motsvarande. Uppdraget bygger på mötet mellan människor och kräver därför god kommunikationsförmåga i svenska såväl skriftligt som muntligt. Du bör också ha grundläggande IT-kunskaper för att kunna dokumentera i våra verksamhetssystem. Du har en grundsyn som stämmer med Växjö kommuns värdegrund. Du är trygg i din yrkesroll som undersköterska och trivs med att arbeta självständigt men även tillsammans med andra. Vi kommer att läsa ansökningar efter hand som de kommer in och rekrytering sker löpande under ansökningstiden. För att bli aktuell för anställning behöver du uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister för enskild person enligt 9 § 1 st. Du hittar blankett för att beställa utdraget på www.polisen.se

Växjö kommunkoncern är Kronobergs läns största arbetsgivare med över 7 000 medarbetare. Koncernen består av åtta förvaltningar och fem bolag som ansvarar för det mesta av den samhällsservice som finns där du bor, till exempel förskola, skola, socialtjänst och äldreomsorg. Vår värdegrund förenar oss alla: • Vi möter alla med respekt • Vi kan jobbet • Vi gör verksamheten bättre • Vi skapar en hållbar framtid I omsorgsförvaltningen är vi cirka 2 200 kollegor som jobbar för att ge bästa möjliga omsorg, stöd och vård till äldre personer, till personer med funktionsnedsättning och till personer som behöver hemsjukvård. Vi ska ge bästa möjliga service, omsorg och vård till kommunens invånare. För att lyckas med det behöver vi kompetenta och engagerade medarbetare som trivs med att arbeta med människor och drivs av att utveckla verksamheten. Är det du? Sök tjänsten nu!


Anställningen

Omfattning
Heltid
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Tillträde
Tillträde 2021-09-01 eller enligt överenskommelse.
Antal tjänster
2

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2021-08-17
Referensnummer
OMS 120/21

Kontakt

Ann-Margret Bolin
Enhetschef
Ann-Margret.Bolin@vaxjo.se
Emmy Sigurdsson
Enhetschef
0470-73 47 34
Emmy.Sigurdsson@vaxjo.se

Fackliga företrädare

Facklig företrädare nås via Växjö kommuns kontaktcenter
0470-410 00

Övrig information

Eventuella frågor om tjänsten besvaras v.32 pga. semestrar. Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund. Du söker tjänsten genom länken i denna annons. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 19 januari 2021
Jobb och företag