Lediga jobb

Här hittar du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna vid de olika rubrikerna högst upp i listan.

Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med cirka 7 000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi fler engagerade och modiga, men framförallt kunniga medarbetare i våra verksamheter.

Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual Länk till annan webbplats..

Vår målsättning är att återkomma så snart som möjligt, men ibland kan det ta lite tid eftersom vi får många ansökningar. Vi hoppas att du har förståelse för det.

Ingelstad skola söker elevassistent

Utbildningsförvaltningen

Om tjänsten

Ingelstad skola ligger ca 2 mil söder om Växjö med goda kommunikationsmöjligheter. Skolan och orten är i en expansiv fas. Antalet elever ökar och är i dagsläget ca 270 st. fördelade på årskurserna F-6 samt tillhörande fritidshemsverksamhet. Skolan har en hög andel utbildad personal. Vi söker en elevassistent till en flicka med epilepsi. Uppdraget kommer vara både i skolan och i elevens hem. Du kommer dels att stötta eleven i sin vardag för att ge möjlighet till en positiv skolgång. Då stöttar du i vardagssituationer och raster samt i specifika skolsituationer. När skoldagen är slut följer du med eleven hem till hemmet tills föräldrarna slutar sina arbeten. Arbetstidens slut är 17.00 -17:30 måndag-fredag. De dagar som eleven har ett sämre mående utgår du från elevens hem. Ni kommer att vara två personer som delar på uppdraget så stor vikt läggs vid att du ska kunna samarbeta och kommunicera väl med andra personer. Tjänsten är en visstidanställning mellan 80-100% och kommer att tillsättas om erforderliga beslut fattas.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad elevassistent och/eller undersköterska eller liknande utbildning som kan anses vara relevant. Du som söker har: - erfarenhet av/trygg med att jobba med elever med behov av medicinering - ett genuint intresse för barns lärande. - förmåga att arbeta strukturerat. - förmåga att se och möta varje elev utifrån elevens förutsättningar. - en positiv inställning och bidrar till utveckling av verksamheten. - ett professionellt förhållningssätt. - ett flexibelt arbetssätt och kan samarbeta i arbetslag inom enheten samt med vårdnadshavare i hemmet.. - en varm, öppen och lugn personlighet med förmåga att arbeta självständigt Välkommen in med din ansökan!

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!


Anställningen

Omfattning
Heltid
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Tillträde
Tillträde 2022-08-05 eller enligt överenskommelse
Antal tjänster
1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2022-07-01
Referensnummer
UTBF 316/22

Kontakt

Christian Bjelk
Rektor Ingelstad skola
0470-796801

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare för Kommunal nås via Växjö kommuns kontaktcenter
0470-410 00

Övrig information

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet. Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se). Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3). För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet. Läs mer om vad som händer i våra skolor/förskolor på pedagog.vaxjo.se. Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Senast uppdaterad: 3 maj 2022