Lediga jobb

Här hittar du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna vid de olika rubrikerna högst upp i listan.

Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med cirka 7 000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi fler engagerade och modiga, men framförallt kunniga medarbetare i våra verksamheter.

Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual Länk till annan webbplats..

Vår målsättning är att återkomma så snart som möjligt, men ibland kan det ta lite tid eftersom vi får många ansökningar. Vi hoppas att du har förståelse för det.

Elevassistenter till Katedralskolan

Utbildningsförvaltningen

Om tjänsten

Nu söker vi två elevassistenter/resurspedagoger till vårt spec-team på Katedralskolan, bestående av erfarna och kunniga specialpedagoger, speciallärare och resurspedagoger. Ni arbetar tillsammans men också uppdelade riktade mot skolans olika program. Spec-teamet är också viktiga i skolans elevhälsoarbete, övergripande med andra ingående kompetenser samt även här riktat mot vissa program. På Katedralskolan pågår ett arbete med att utveckla elevhälsan, med begreppen eleven i fokus, likvärdighet samt främjande och förebyggande som grund. Som elevassistent/resurspedagog hos oss arbetar du för att elever i behov av stöd får bästa möjliga förutsättningar att nå sin fulla potential under sina gymnasiestudier. Du arbetar i ett team för att stödja elever i behov större anpassningar av sin skolgång. Arbetsuppgifterna är skiftande och infattar stöd i såväl klassrummet som utanför klassrummet, enskilt och i grupp. Tjänsten passar dig som är lyhörd, flexibel, har god samarbetsförmåga och en positiv elevsyn. Vi lägger stort vikt vid dina personliga egenskaper, ett stödjande och utvecklande förhållningssätt i nära samverkan med elev, vårdnadshavare och andra stödfunktioner i elevens nätverk. Du arbetar för att alla som möter elever i behov av stöd ska förstå eleven, elevens behov och elevens styrkor och för att stöd och anpassningar i första hand sker inom ramen för den ordinarie undervisningen med kompletterande stöd enskilt eller i studiecentrum. Som personal på Katedralskolan är du en av våra ungdomars viktigaste inspirationskällor för vidare studier. Du stöttar och leder våra elever i deras utvecklingsprocesser. Du bidrar med din kompetens till verksamheten som helhet och har stora möjligheter att vara en del av vårt utvecklings- och kvalitetsarbete på såväl individ- som gruppnivå samt ett aktivt deltagande i det kollegiala lärandet. Du deltar aktivt i samarbete och gemensamma konferenser och samverkar med andra lärare och professioner för att nå programmens examensmål. Tjänsterna är på 80%.

Din profil

Vi söker dig som har en elevassistentutbildning eller en annan eftergymnasial utbildning som är relevant för uppdraget. Du har arbetat med människor tidigare, gärna med liknande uppdrag. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Som person är du kommunikativ och ser möjligheter. Du är van att arbeta i team. Särskilt meriterande är det ifall du kan tala och skriva arabiska. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Välkommen med din ansökan!

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!


Anställningen

Omfattning
Deltid
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Tillträde
Tillträde 2022-08-09 eller efter överenskommelse.
Antal tjänster
2

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2022-07-07
Referensnummer
UTBF 319/22

Kontakt

Johan Wingren
Rektor
0470-417 36

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare för Kommunal nås via Växjö kommuns kontaktcenter
0470-410 00

Övrig information

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet. Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se). Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3). För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet. Läs mer om vad som händer i våra skolor/förskolor på pedagog.vaxjo.se. Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Senast uppdaterad: 3 maj 2022