Lediga jobb

Här hittar du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna vid de olika rubrikerna högst upp i listan.

Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med cirka 7 000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi fler engagerade och modiga, men framförallt kunniga medarbetare i våra verksamheter.

Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual Länk till annan webbplats..

Vår målsättning är att återkomma så snart som möjligt, men ibland kan det ta lite tid eftersom vi får många ansökningar. Vi hoppas att du har förståelse för det.

Arbetsledare/tekniker till Hjälpmedelsverksamheten Kommunrehab

Omsorgsförvaltningen

Om tjänsten

Kommunrehab behöver dig som har ett stort tekniskt intresse i kombination med intresse för brukarens bästa. Du kommer att arbeta med reparation, rekonditionering, besiktning, service och underhåll av hjälpmedel. Vi tillhandhåller både enkla lösningar och gör specialanpassningar som kan uppfylla brukarens behov. Du kommer att arbeta både självständigt och i team. Att arbeta med interna kvalitets- och utvecklingsfrågor är en självklar del av vardagen. Som arbetsledande hjälpmedelstekniker är du tillsammans med medarbetare, samordnare och chef en nyckelperson för att säkerställa en välfungerande hantering av hjälpmedel till våra brukare. Du är behjälplig med att fördela arbetet bland medarbetarna och för att säkerställa att servicen verkställs på ett korrekt sätt inom angivna tidsramar. För att få en god leverans behöver produktflödet av hjälpmedel från återlämningen till kund fungera effektivt och säkert. Dagarna är fartfyllda och arbetsuppgifterna är varierade vilket kräver noggrannhet och effektivitet. Fokus ligger på brukarna och för att vi ska uppnå en god leverans krävs att tiden användas effektivt och att de problem som uppstår löses. Ordningssinne, kreativitet, ansvarstagande och självständighet gör att du enkelt löser utmaningar. Tydlig riktning och målfokus är ansvarsområden som också innefattas i uppdraget. Du behöver ha en positiv inställning inför omställningsarbete och nytänk. Viktigt är att du bidrar med viljan att utveckla kvalitet, säkerhet och arbetsklimat. Vi söker personer som vågar äga sin uppgift fullt ut. Vi arbetar dagtid med flex vid behov, samt utgår ifrån nya och moderna lokaler på Mejselgatan 4 i Växjö. Vi är ett trevligt gäng som ser varandras olikheter som tillgång Varmt välkommen att bli en del av Kommunrehab!

Din profil

Du visar stort engagemang, är strukturerad och håller god ordning. Du har tydlig kommunikationsförmåga, en positiv inställning och är flexibel när det blir mycket att göra. Du har tidigare erfarenhet av att leda människor och trivs lika bra med självständiga arbetsuppgifter som att tillsammans med kollegor hjälpas åt att lösa en uppgift. Att planera, vara serviceinriktad och ansvarsfull är självklart för dig. Du är intresserad av modern teknik och en fallenhet för att arbeta effektivt och praktiskt. Vi värdesätter även att du är resultatorienterad, driven och säkerhetsmedveten. Du ska kunna ta egna initiativ, visa intresse, vara lojal mot din arbetsgivare samt kunna fatta beslut i din roll. Arbetet kräver stor organisationsförmåga. Du har ett tekniskt kunnande och intresse samt vana att använda dator som arbetsverktyg. Du som söker har lämpligtvis gymnasieutbildning inom industri/teknik/fordon/el eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. Du har körkort, behärskar svenska i tal och skrift, samt har grundläggande kunskaper i engelska. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från tekniskt arbete, hjälpmedelshanteringen, systemet Sesam, eller arbete i ledande befattning. Det är även meriterande om du har erfarenhet av ordning och reda metoden 5S, då det är en etablerad del av vårt arbetssätt inom Hjälpmedelsverksamheten. Vi ser mångfald som en styrka i arbetsgruppen, olikheter berikar och utvecklar verksamheten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. För att bli aktuell för anställning behöver du uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister för enskild person enligt 9 § 1 st. Du hittar blankett för att beställa utdraget på www.polisen.se Omsorgsförvaltningen ställer krav på vaccination mot Covid-19 vid nyanställning.

Växjö kommunkoncern är Kronobergs läns största arbetsgivare med över 7 000 medarbetare. Koncernen består av åtta förvaltningar och fem bolag som ansvarar för det mesta av den samhällsservice som finns där du bor, till exempel förskola, skola, socialtjänst och äldreomsorg. Vår värdegrund förenar oss alla: • Vi möter alla med respekt • Vi kan jobbet • Vi gör verksamheten bättre • Vi skapar en hållbar framtid I omsorgsförvaltningen är vi cirka 2 200 kollegor som jobbar för att ge bästa möjliga omsorg, stöd och vård till äldre personer, till personer med funktionsnedsättning och till personer som behöver hemsjukvård. Vi ska ge bästa möjliga service, omsorg och vård till kommunens invånare. För att lyckas med det behöver vi kompetenta och engagerade medarbetare som trivs med att arbeta med människor och drivs av att utveckla verksamheten. I Hjälpmedelsverksamheten är vi idag 10 medarbetare och ingår i Kommunrehab, som är en avdelning i Omsorgsförvaltningen, med ca 80 anställda. Arbetsterapeuter och hjälpmedelsverksamhet är organiserade i samma enhet. Du möter dagligen kunder, leverantörer och hjälpmedelsförskrivare som du samarbetar med. Vi erbjuder ett omväxlande och roligt arbete där din roll är betydelsefull för invånarna i Växjö kommun. Varmt välkommen att söka tjänsten nu!


Anställningen

Omfattning
Heltid
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Tillträde
2022-01-01 eller enligt överenskommelse
Antal tjänster
1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2021-12-16
Referensnummer
OMS 364/21

Kontakt

Övrig information

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och bakgrund. Du söker tjänsten genom länken i denna annons. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Arbetet med rekryteringsprocessen sker löpande, ansök gärna så snart som möjligt, dock senast 12 december 2021. Din ansökan behöver innehålla CV och ett personligt brev. Motiverar varför du är lämpad för denna tjänst.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 25 oktober 2021
Jobb och företag