Lediga jobb

Här hittar du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna vid de olika rubrikerna högst upp i listan.

Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med cirka 7 000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi fler engagerade och modiga, men framförallt kunniga medarbetare i våra verksamheter.

Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual Länk till annan webbplats..

Vår målsättning är att återkomma så snart som möjligt, men ibland kan det ta lite tid eftersom vi får många ansökningar. Vi hoppas att du har förståelse för det.

Sommarjobb 2023

Växjö kommun erbjuder omkring 1 000 jobb varje sommar som är meningsfulla och där du får göra skillnad. Läs mer och registrera din e-postadress så får du information så snart sommarjobben för 2023 annonseras.

Sommarjobb

Projektledare Bygg

VöFAB

Om tjänsten

Du arbetar i huvudsak med att planera och projektleda ny -och ombyggnation för våra fastigheter. Du är drivande i hela processen från projektredovisning, upphandling, om- och nybyggnadsplanering, budget, uppföljning samt besiktning. Du agerar som beställare för våra projekt och ansvarar för planering, projektering och genomförande av projektet. Du har tät kontakt med konsulter och entreprenörer samt vår beställare kommunen. Vi arbetar med hållbarhet i våra projekt. Miljöbyggnad, träbyggnad, återbruk och energioptimering är områden vi vill utveckla ännu mer. I arbetsuppgifterna ingår också fortlöpande gemensamt arbete med verksamhetsutveckling gällande rutiner och kvalitetsdokument samt övriga digitala systemstöd som effektiviserar vårt dagliga arbete. Du rapporterar till projektchefen.

Din profil

Vi söker dig som har byggnadsingenjörsexamen eller motsvarande. Du har några års erfarenhet av byggbranschen och har erfarenhet av projektledning. Det är positivt, men inget krav om du har utbildning inom entreprenadjuridik, LOU, Bas-U+P samt utbildnings som kontrollansvarig. Du är kvalitetsmedveten, ansvarstagande och har förmågan att fatta beslut och driva projekt framåt. Vi söker dig som är en lagspelare med förmågan att bygga goda relationer. Du är tydlig och kommunikativ, såväl muntligt som skriftligt. Har ett systematiskt arbetssätt och ett engagemang i dina uppdrag. Vidare är du flexibel och strukturerad och har god datorvana. B-körkort är ett krav.

Vöfab är ett kommunalt fastighetsbolag, ägt av Växjö kommun. Vöfab äger och förvaltar cirka 400 000 kvadratmeter i form av lokaler som skolor, förskolor, kontor och kultur- och idrottsarenor i Växjö stad. Vi äger cirka 167 fastigheter i varierande ålder och standard och har under de senaste tio åren utvecklats från att vara en fastighetsförvaltare till att också bli en byggherre. Över 30 000 människor i alla åldrar vistas dagligen i våra fastigheter. Vårt syfte är därför att skapa miljöer för människor att växa i genom livet. Vöfab är idag 96 anställda inom olika yrkesgrupper. Bolaget är just nu inne i en förändringsresa med bildandet av ett nytt lokalbolag och kommer växa ytterligare i antal fastigheter och anställda. Vi behöver förstärka vår projektavdelning med ytterligare en projektledare bygg. Är det du?


Anställningen

Omfattning
Heltid
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Tillträde
Omgående eller efter överenskommelse
Antal tjänster
1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2022-10-09
Referensnummer
8/2022

Kontakt

Henrik Vernersson
Projektchef
0470-701785
henrik.vernersson@vidingehem.se
Åse Nilsson
HR-partner
0470-432 59
ase.nilsson@vofab.se

Fackliga företrädare

Krister Nilsson
0470-41167
krister.nilsson@vofab.se

Övrig information

Senast uppdaterad: 31 augusti 2022