Lediga jobb

Här hittar du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna vid de olika rubrikerna högst upp i listan.

Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med cirka 7 000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi fler engagerade och modiga, men framförallt kunniga medarbetare i våra verksamheter.

Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual Länk till annan webbplats..

Vår målsättning är att återkomma så snart som möjligt, men ibland kan det ta lite tid eftersom vi får många ansökningar. Vi hoppas att du har förståelse för det.

Förskollärare till Skogslekens förskola

Utbildningsförvaltningen

Om tjänsten

Förskolan arbetar projektinriktat och utvecklar undervisningen utifrån Läroplanens målstyrning med barnens intresse som verktyg. Pedagogiska dokumentationer utgör en viktig grund för det systematiska kvalitetsarbetet och är utgångsläge för såväl analys som fortsatt planering. Du ska även; - bedriva och utforma undervisningen så att läroplanens mål och intentioner uppfylls och att varje barns utveckling och lärande främjas. - Driva och leda det systematiska kvalitetsarbetet, reflektera både enskilt och tillsammans med arbetslaget kring utbildning och undervisning för att utveckla det pedagogiska arbetet - Ta hjälp av de digitala verktyg och stödfunktioner som är relevanta för att utveckla och utbilda utifrån barnens behov.

Din profil

Vi söker i första hand dig som är legitimerad förskollärare. Vi förväntar oss att du har: • Goda kunskaper i förskolans uppdrag och styrdokument samt är väl förtrogen med att använda pedagogisk dokumentation som utgångspunkt för det systematiska kvalitetsarbetet. • Ett gott pedagogiskt ledarskap • God samarbetsförmåga och bidrar till utveckling av förskolan • God förmåga att ansvara för undervisningen enligt Läroplan • Ett professionellt förhållningssätt • En positiv inställning till utveckling av förskolans undervisning, barn och dig själv • Förmåga att kunna se varje barn som unikt och lärande • Du har en positiv inställning, flexibelt arbetssätt och förmåga att skapa ett gott arbetsklimat. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Välkommen till utbildningsförvaltningen! Hos oss har du möjlighet att göra skillnad för våra barn och elever. Vi ansvarar för cirka 18 000 barn och elever och jobbar varje dag för att de ska utvecklas och nå en ökad måluppfyllelse. Vi vill att barn kommer in i vår verksamhet som nyfikna kreativa ettåringar och lämnar oss som engagerade, kunniga och självständiga 19-20-åringar. Läs mer om vad som händer i våra skolor/förskolor på pedagog.vaxjo.se. Vi behöver ersätta vår medarbetare som slutar hos oss nu i augusti. Förskolan Skogsleken ligger med närhet till naturen i bostadsområdet Sandsbro. Arbetet bedrivs med inspiration utifrån Reggio-Emilia filosofi. På vår förskola möts du av: • Ett arbete som består av att tillsammans med ledning och kollegor förverkliga förskolans uppdrag med inspiration av Reggio-Emilias pedagogik. • Att vi erbjuder våra barn en rolig och lärorik förskoletid där vi tar tillvara barns lust till lek, lärande, nyfikenhet, engagemang och kreativitet i en trygg miljö. • Vi arbetar tillsammans med våra kollegor på Sandsbro förskola vad det gäller vår gemensamma verksamhetsplan. • Vi fortsätter att arbeta med Hållbar utveckling och befäster våra nyförvärvade kunskaper av tillgängliga lärmiljöer. • Väl inarbetat samarbete finns mellan förskolorna och förskoleklasserna på Sandsbro skola • Våra värdeord: Välkomnande, Glädje, Mångfald och Delaktighet Som medarbetare hos oss är du viktig! Oavsett vilken roll du har i vår förvaltning kommer du, tillsammans med oss, arbeta för att bidra till en positiv utveckling för våra barn och elever.


Anställningen

Omfattning
Heltid
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Tillträde
Tillträde 2021-08-30 eller enligt överenskommelse
Antal tjänster
1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2021-08-01
Referensnummer
UTBF 356/21

Kontakt

Christina Wrååk
Fskchef Sandsbro Förskola
0470 - 79 62 22

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare för Lärarförbundet och Lärarnas Riksförbund nås via Växjö kommuns kontaktcenter
0470-41000

Övrig information

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet. Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se). Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställningsblanketter kan hämtas på www.polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3). För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet. Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 19 januari 2021
Jobb och företag