Följ de nationella skärpta råden för att hejda smittspridningen av covid-19

Stäng meddelande

Lediga jobb

Här hittar du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna vid de olika rubrikerna högst upp i listan.

Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med cirka 7 000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi fler engagerade och modiga, men framförallt kunniga medarbetare i våra verksamheter.

Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanuallänk till annan webbplats.

Vår målsättning är att återkomma så snart som möjligt, men ibland kan det ta lite tid eftersom vi får många ansökningar. Vi hoppas att du har förståelse för det.

Sommarvikariat som behandlingsassistent på Novus

Arbete och välfärd

Om tjänsten

Vi söker sommarvikarier till Novus som är ett boende för personer med missbruks- eller drogproblematik inom avdelning vuxen. Som behandlingsassistent kommer du arbeta med att skriva minnesanteckningar i dokumentationssystem, delta i de vardagliga sysslor som finns på boendet t.ex. matlagning, städ m.m. Du ska även planera, delta och genomföra strukturerade psykosociala/motiverande samtal och aktiviteter tillsammans med de boende och arbeta med social träning. Novus är bemannat dygnet runt och vi söker behandlingsassistenter som vill arbeta dag- och kvällstjänstgöring samt vaken natt på boendet.

Din profil

Vi söker dig som har utbildning alternativt studerar till socionom, socialpedagog eller polis samt har erfarenhet av liknande arbete. Arbetet kräver att du är lyhörd, flexibel och har förmåga att anpassa ditt arbetssätt utifrån de behov som uppstår. Du måste kunna arbeta självständigt men också kunna samarbeta med övriga i personalgruppen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. B-körkort är ett krav.

Växjö kommunkoncern är Kronobergs läns största arbetsgivare med över 6 500 tillsvidareanställda på 600 arbetsplatser inom 250 yrken. Koncernen består av nio förvaltningar och fem helägda bolag. Växjö kommun expanderar och näringslivet växer. Vi jobbar aktivt för att skapa en hållbar framtid bland annat genom högt satta miljömål. Vi förbättrar ständigt vår verksamhet, kan jobbet och ser behoven i samhället. Vi möter både medborgare och medarbetare med respekt. Arbete och välfärd ansvarar för områdena arbetsmarknad och sysselsättning, försörjningsstöd, vuxenutbildning, integration, flyktingmottagning inkl. ensamkommande flyktingungdomar, individ- och familjeomsorg, familjerätt, stöd till personer med funktionsnedsättning, budget- och skuldrådgivning samt alkoholhandläggning.


Anställningen

Omfattning
Heltid
Anställningsform
Sommarjobb / Säsongsanställning
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. Löpande urval sker under ansökningsperioden.
Antal tjänster
4

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2021-04-27
Referensnummer
AoV 24/21

Kontakt

Susanna Jonsson, enhetschef
0470-734626
susanna.jonsson2@vaxjo.se

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare för Akademikerförbundet SSR och Vision nås via Växjö kommuns kontaktcenter
0470-410 00

Övrig information

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 19 januari 2021
Jobb och företag