Lediga jobb

Här hittar du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna vid de olika rubrikerna högst upp i listan.

Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med cirka 7 000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi fler engagerade och modiga, men framförallt kunniga medarbetare i våra verksamheter.

Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual Länk till annan webbplats..

Vår målsättning är att återkomma så snart som möjligt, men ibland kan det ta lite tid eftersom vi får många ansökningar. Vi hoppas att du har förståelse för det.

Sommarjobb 2023

Växjö kommun erbjuder omkring 1 000 jobb varje sommar som är meningsfulla och där du får göra skillnad. Läs mer och registrera din e-postadress så får du information så snart sommarjobben för 2023 annonseras.

Sommarjobb

Kvalitetscontroller

Omsorgsförvaltningen

Om tjänsten

Vi söker dig som har intresse och kompetens för att arbeta som kvalitetscontroller på omsorgsförvaltningen i Växjö. Tjänsten är placerad vid avdelning uppdrag & uppföljning vars huvuduppdrag är att utifrån gällande lagstiftning stödja nämnd och förvaltnings¬¬chefs uppdrag att tillse att verksamheten ges förutsättningar och resurser för att kunna fullgöra sitt uppdrag och följa gällande regelverk. Avdelningens uppdrag innefattar i huvudsak förvaltningsövergripande verksamhetsplanering, processer & rapportering, kvalitets- och verksamhetsuppföljning, privata utförare, patientsäkerhetsarbete och nämndsadministration. Avdelningen består idag av 8 medarbetare. Som kvalitetscontroller arbetar du med kvalitets- och verksamhetsuppföljning, intern kontroll, statsbidrag och brukarundersökningar inom omsorgsförvaltningens verksamhetsområde, kopplat mot SoL, LSS och HSL. Du deltar i verksamhetsutveckling och kvalitetssäkring av förvaltningens processer, framtagande av rutiner, riskanalyser, delårs- och årsrapport samt den årliga kvalitetsberättelsen. I arbetsuppgifterna ingår också att fortsätta utveckla förvaltningens systematiska kvalitetsarbete samt att delta i övergripande analys- och utredningsarbete. Du arbetar strategiskt med förvaltningens övergripande utvecklingsarbete för att initiera, samordna och driva förbättringsarbete tillsammans med förvaltningsledning och chefer, kollegorna på Uppdrag och Uppföljning, MAS, MAR, SAS, verksamhetsutvecklare och verksamhetscontroller. Du utreder och följer upp avvikelser, synpunkter och rapporter om missförhållanden enligt Lex Sarah i nära samverkan med övriga berörda professioner. Verksamhetsgranskningar av kärnverksamheterna genomförs både i förvaltningens egna verksamheter och i privat regi. Du är medspelare i ett team med olika professioner som stöttar varandra där ett gemensamt ansvar tas för avdelningens olika frågor.

Din profil

Universitetsexamen som arbetsgivaren anser lämplig Du är van vid process- och implementeringsarbete. Erfarenhet av kvalificerat utrednings, uppföljnings - och analysarbete är en förutsättning för att lyckas i ditt uppdrag. I arbetet ingår att kunna leda grupper i samband med tvärprofessionella uppdrag. Att föredra ärenden eller utredningar för exempelvis ledningsgrupp och omsorgsnämnd är en del av arbetet. Erfarenhet av att förbereda ärenden för politiska beslut, särskilt i en kommunal omsorgsnämnd, eller socialnämnd, är meriterande. Vi tror att du är en person, som genom din erfarenhet, är trygg i dig själv och din förmåga, samt har förmåga till flexibilitet och ansvarstagande. Du har lätt för att engagera människor och skapa samsyn och delaktighet i förändringsprocesser. Du har kunskap och förståelse för vad som bidrar till god kvalitet för dem som verksamheten är till för. Du arbetar systematiskt, lyfter blicken och ser frågor hur ett helhetsperspektiv. Vidare ser du, genom din analytiska förmåga och ditt kvalitetsmedvetna sätt, förbättringsbehov i verksamheten. Det är en tillgång att ha erfarenhet av att jobba med statistik och annan kvantitativa data som stöd för analys, verksamhetsuppföljning och kvalitetssäkring. Du har en god administrativ förmåga och är strukturerad, vilket innebär att du planerar, organiserar och prioriterar på ett effektivt sätt. Erfarenhet av arbete inom både hälso- och sjukvård och socialtjänst är meriterande. Eftersom en viktig del i arbete är att utveckla och bevara goda relationer kommer vi att lägga stor vikt vid din sociala förmåga

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!


Anställningen

Omfattning
Heltid
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Tillträde
Tillträde 1 januari 2023 eller enligt överenskommelse
Antal tjänster
1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2022-10-10
Referensnummer
OMS 332/22

Kontakt

Malin Raab Obermayr
Avdelningschef
0470-430 96
Malin.RaabObermayr@vaxjo.se

Fackliga företrädare

Facklig företrädare nås via Växjö kommuns kontaktcenter
0470-410 00

Övrig information

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund. Du söker tjänsten genom länken i denna annons. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Senast uppdaterad: 31 augusti 2022