Lediga jobb

Här hittar du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna vid de olika rubrikerna högst upp i listan.

Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med cirka 7 000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi fler engagerade och modiga, men framförallt kunniga medarbetare i våra verksamheter.

Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual Länk till annan webbplats..

Vår målsättning är att återkomma så snart som möjligt, men ibland kan det ta lite tid eftersom vi får många ansökningar. Vi hoppas att du har förståelse för det.

Omsorgsassistent till Raskens väg

Omsorgsförvaltningen

Om tjänsten

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta i en bostad med särskild service enligt LSS. På Raskens väg bor personer med lindrig/måttlig utvecklingsstörning och autism. På Raskens väg arbetar vi med omsorgstagaren i fokus och strävar alltid mot ett professionellt förhållningssätt. Vi ger dig möjligheten att växa och utvecklas inom vård- och omsorgsyrket och hos oss gör du skillnad varje dag för våra omsorgstagare. Arbetet som omsorgsassistent innebär att ge stöd och service enligt LSS utifrån varje omsorgstagares behov. Vi utgår från individuella genomförandeplaner för att ge individen en trygg och meningsfull vardag. I arbetet ingår bland annat omvårdnadsuppgifter, stöd vid fritidsaktiviteter, matlagning och hushållsarbete. Utåtagerande beteende förekommer. Arbetstiderna är förlagda till dag, kväll och helg. Ensamarbete förekommer.

Din profil

För att bli aktuell för tjänsten krävs godkänd utbildning från vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet, vårdarutbildning med påbyggnad, skötarutbildning, barnskötare med lägst två års utbildning eller annan utbildning som vi anser lämplig för verksamheten, t.ex. beteendevetenskaplig eller pedagogisk utbildning på högskolenivå om minst 120 hp. Vi vill att du har erfarenhet av arbete med personer med autism och utmanande beteende. Arbetet kräver att du är ansvarskännande, engagerad och har god samarbetsförmåga. Det är viktigt med ett professionellt förhållningssätt där du som medarbetare är lyhörd och flexibel inför omsorgstagare, kollegor samt verksamhetens behov. Du brinner för att ge våra omsorgstagare bästa möjliga omvårdnad. Du behöver även ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt grundläggande datorkunskaper. Kunskap om att arbeta med tydliggörande pedagogik, förutsägbarhet och struktur för omsorgstagarna samt erfarenhet av samtal är meriterande. Omsorgsförvaltningen ställer krav på vaccination mot Covid-19 vid nyanställning. För att bli aktuell för anställning behöver du uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister för enskild person enligt 9 § 1 st. Du hittar blankett för att beställa utdraget på www.polisen.se

Växjö kommunkoncern är Kronobergs läns största arbetsgivare med över 7 000 medarbetare. Koncernen består av åtta förvaltningar och fem bolag som ansvarar för det mesta av den samhällsservice som finns där du bor, till exempel förskola, skola, socialtjänst och äldreomsorg. Vår värdegrund förenar oss alla: • Vi möter alla med respekt • Vi kan jobbet • Vi gör verksamheten bättre • Vi skapar en hållbar framtid I omsorgsförvaltningen är vi cirka 2 200 kollegor som jobbar för att ge bästa möjliga omsorg, stöd och vård till äldre personer, till personer med funktionsnedsättning och till personer som behöver hemsjukvård. Vi ska ge bästa möjliga service, omsorg och vård till kommunens invånare. För att lyckas med det behöver vi kompetenta och engagerade medarbetare som trivs med att arbeta med människor och drivs av att utveckla verksamheten. Är det du? Sök tjänsten nu!


Anställningen

Omfattning
Heltid
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
2

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2021-12-09
Referensnummer
OMS 246/21

Kontakt

Josefin La Fleur
Enhetschef
0470-43552

Fackliga företrädare

Facklig företrädare nås via Växjö kommuns kontaktcenter
0470-41000

Övrig information

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund. Du söker tjänsten genom länken i denna annons. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 25 oktober 2021
Jobb och företag