Följ de nationella skärpta råden för att hejda smittspridningen av covid-19

Stäng meddelande

Lediga jobb

Här hittar du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna vid de olika rubrikerna högst upp i listan.

Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med cirka 7 000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi fler engagerade och modiga, men framförallt kunniga medarbetare i våra verksamheter.

Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanuallänk till annan webbplats.

Vår målsättning är att återkomma så snart som möjligt, men ibland kan det ta lite tid eftersom vi får många ansökningar. Vi hoppas att du har förståelse för det.

Skolsköterska till Norregårdskolan

Utbildningsförvaltningen

Om tjänsten

Som skolsköterska på Norregårdskolan ingår du i vårt team och arbetar enligt socialstyrelsens riktlinjer för skolsköterskor. Du är ett stöd för enskilda elever och vårdnadshavare. Du kommer att ingå i ett elevhälsoteam (EHT) där du blir en viktig person och din kompetens kompletterar övriga funktioner inom elevhälsan. Bland annat arbetar du med hälsosamtal och hälsokontroller genom den årscykel som reglerar skolsköterskors medicinska arbete. På skolan arbetar vi med ett aktivt främjande och förebyggande elevhälsoarbete där du är en central del i vårt hälsofrämjande ämne Nutid. Samverkan med övriga personalgrupper och professioner är också viktiga i frågor som bland annat rör elevernas utveckling mot målen, miljö och skolans värdegrund. På skolan arbetar vi med ett aktivt främjande och förebyggande elevhälsoarbete.

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning till skolsköterska, distriktssköterska eller barnsjuksköterska Du som söker har: - ett genuint intresse för barn och en passion för ditt yrke. - förmåga att se och möta varje elev utifrån elevens förutsättningar. - en positiv inställning och bidrar till utveckling av verksamheten. - ett professionellt förhållningssätt. - ett flexibelt arbetssätt och kan samarbeta i arbetslag och inom enheten. - en varm och öppen personlighet samt förmåga att sätta gränser. Vikten av att kunna samarbeta och arbeta i team är stor för att kunna förstärka vårt elevhälsoteam med dina spetskompetenser. Genom ett gott samarbete kan alla bidra med sina kompetenser, vilket gör att vi kan möta elevers olika behov. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper, samarbetsförmåga och helhetsperspektiv på barns hälsa.

Välkommen till utbildningsförvaltningen! Hos oss har du möjlighet att göra skillnad för våra barn och elever. Vi ansvarar för cirka 18 000 barn och elever och jobbar varje dag för att de ska utvecklas och nå en ökad måluppfyllelse. Vi vill att barn kommer in i vår verksamhet som nyfikna kreativa ettåringar och lämnar oss som engagerade, kunniga och självständiga 19-20-åringar. Läs mer om vad som händer i våra skolor/förskolor på pedagog.vaxjo.se. Norregårdskolan är en högstadieskola med ca 600 elever. På Norregårdskolan värnar vi om elevernas utbildning, trygghet och värdegrund. Vi tror att miljön, vår kompetenta personal och våra olika kreativa satsningar tillsammans är nyckeln till att våra elever år efter år trivs och presterar bra resultatmässigt. På Norregårdskolan bedrivs idag ett tydligt utvecklingsarbete i samtliga ämnen. Vi blickar framåt och fastnar inte i hur det brukar vara. Vi prövar nya aktiviteter där fokus ligger på att hitta framgångsfaktorer så att vi gör saker som ger resultat. Vikten av elevernas ansträngning att ta jobbet är något som vi poängterar för att komma framåt. Som medarbetare hos oss är du viktig! Oavsett vilken roll du har i vår förvaltning kommer du, tillsammans med oss, arbeta för att bidra till en positiv utveckling för våra barn och elever.


Anställningen

Omfattning
Heltid
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Tillträde
2021-08-02 eller enligt överenskommelse
Antal tjänster
1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2021-03-11
Referensnummer
UTBF 52/21

Kontakt

Anneli Karlsson
Rektor Norregårdskolan
0470-418 77
anneli.karlsson@vaxjo.se

Fackliga företrädare

Facklig företrädare nås via Växjö kommuns kontaktcenter
0470-410 00

Övrig information

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet. Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se). Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställningsblanketter kan hämtas på www.polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3). För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet. Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 19 januari 2021
Jobb och företag