Skärpta regionala rekommendationer gäller i Kronobergs län fram till 31 maj

Stäng meddelande

Lediga jobb

Här hittar du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna vid de olika rubrikerna högst upp i listan.

Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med cirka 7 000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi fler engagerade och modiga, men framförallt kunniga medarbetare i våra verksamheter.

Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanuallänk till annan webbplats.

Vår målsättning är att återkomma så snart som möjligt, men ibland kan det ta lite tid eftersom vi får många ansökningar. Vi hoppas att du har förståelse för det.

Speciallärare/specialpedagog sökes till Elin Wägnerskolan

Utbildningsförvaltningen

Om tjänsten

Hos oss får du arbeta i ett arbetslag med speciallärare, specialpedagog, lärare med utvecklingsuppdrag SVA och SYV. Vårt specteam arbetar tillsammans för att stödja och utmana elever, lärare och rektorer. Arbetet innehåller både arbete med elever, hålla i och utveckla våra rutiner och strukturer men också att leda kompetensutveckling och utbildningsinsatser för personal. I augusti 2021 kommer vi på EW att genomföra en kompetensutvecklingsinsats i tillgängliga lärmiljöer som ett nästa steg att utveckla vår undervisning och våra lärande miljöer. I din roll behöver du både arbeta självständigt och tillsammans med andra i team.

Din profil

Vi söker dig som har utbildning som speciallärare och/eller specialpedagog. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet men personlig lämplighet för uppdraget i vårt team är av stor vikt. Du har god samarbetsförmåga och är relationsskapande. I andra hand kan även du som studerar till lärare eller som har erfarenhet av arbete inom läraryrket med en kunskap och intresse för specialpedagogik bli aktuell för anställning. För tillsvidareanställning som lärare krävs dock lärarlegitimation. Vi ser dessutom att: • Du har förmåga att skapa ett gott arbetsklimat med engagemang, nyfikenhet och trygghet med både elever och kollegor och du erbjuds det tillbaka. • Du har förmågan att möta elevers olika behov genom att lyssna på elever, diskutera med kollegor och forma ditt arbete utifrån framgångsfaktorer och forskning för lärande och undervisning, i dialog med kollegor och utifrån elevers intresse och inflytande. • Du är modig och vill utvecklas och fortsätta lära tillsammans med andra. • Du vill arbeta i team och bidrar till utveckling av verksamheten utifrån skolans utvecklingsarbete, egna erfarenheter och forskning. I ditt personliga brev ber vi dig beskriva för oss på vilket sätt du kan bidra till ovanstående. Vi är nyfikna på dig! Välkommen med din ansökan!

Välkommen till utbildningsförvaltningen! Hos oss har du möjlighet att göra skillnad för våra barn och elever. Vi ansvarar för cirka 18 000 barn och elever och jobbar varje dag för att de ska utvecklas och nå en ökad måluppfyllelse. Vi vill att barn kommer in i vår verksamhet som nyfikna kreativa ettåringar och lämnar oss som engagerade, kunniga och självständiga 1920-åringar. Elin Wägnerskolan är en skola som startade sin verksamhet hösten 2016. Inför läsåret 21/22 är vi 400 elever i åk 6-9 och 65 personal. Skolan finns centralt belägen mitt i Växjö. Vi arbetar med ämnesövergripande undervisning i projektform och med ett tydligt fokus att lära med och genom omvärlden med målet att eleverna ska kunna använda kunskap för skapa värde för någon. Skolan är organiserad i fem arbetslag. Fyra lärararbetslag med klasser från åk 6-9 där den största delen av undervisningen finns i de klasser som arbetslagen ansvarar för och ett femte arbetslag där elevkoordinator, elevstödjare, SVA lärare, SYV, bibliotekarie, skolsköterska, kurator, studiehandledare, speciallärare och specialpedagog. Elin Wägnerskolan har fokus på tre utvecklingsområden. Värdeskapande pedagogik, språkutvecklande undervisning och att utveckla arbetet med stöd och stimulans i undervisningen. Som medarbetare hos oss är du viktig! Oavsett vilken roll du har i vår förvaltning kommer du, tillsammans med oss, arbeta för att bidra till en positiv utveckling för våra barn och elever.


Anställningen

Omfattning
Heltid
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Tillträde
Tillträde 2021-08-01 eller enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2021-06-11
Referensnummer
UTBF 223/21

Kontakt

Josefin Nilsson
Rektor Elin Wägnerskolan
0470-416 19

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare för Lärarförbundet och Lärarnas Riksförbund nås via Växjö kommuns kontaktcenter
0470-410 00

Övrig information

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet. Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se). Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställningsblanketter kan hämtas på www.polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3). För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet. Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 19 januari 2021
Jobb och företag