Lediga jobb

Här hittar du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna vid de olika rubrikerna högst upp i listan.

Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med cirka 7 000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi fler engagerade och modiga, men framförallt kunniga medarbetare i våra verksamheter.

Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual Länk till annan webbplats..

Vår målsättning är att återkomma så snart som möjligt, men ibland kan det ta lite tid eftersom vi får många ansökningar. Vi hoppas att du har förståelse för det.

Timvikariat och vikariat inom vård och omsorg

Omsorgsförvaltningen

Om tjänsten

Tycker du om att jobba med människor och har tänkt dig en framtid inom äldreomsorgen eller med människor som har en fysisk eller psykisk funktionsnedsättning? Då ska du söka jobb i omsorgsförvaltningen! Vi har fortfarande behov i sommar, så sök redan idag! Vi behöver rekrytera vikarier till våra enheter inom äldreomsorg och omsorg funktionsnedsättning. Vi har vikariat som är allt ifrån några timmar upp till sex månader. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du dagligen kommer att möta personer som är i behov av ditt stöd. Våra verksamheter pågår dygnet runt, varje dag i veckan så du kan få arbeta dag, kväll, helg eller natt. Vi vänder oss till dig som är intresserad av timanställning eller vikariat.

Din profil

Det är bra om du har en avslutad eller pågående utbildning inom exempelvis omvårdnad, pedagogik eller beteendevetenskap, då är du extra intressant för oss. Om du inte har någon av dessa utbildningar men har personlig lämplighet för arbetet och är intresserad av att arbeta med människor kan du bli erbjuden timanställning eller kortare vikariat. Du som person behöver vara engagerad, ansvarstagande och möta människor utifrån deras förutsättningar. Du behöver vara bra på att samarbeta men också ha en förmåga att arbeta självständigt. För att bli aktuell för anställning behöver du uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister för enskild person enligt 9 § 1 st. Du hittar blankett för att beställa utdraget på www.polisen.se: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf Observera att det tar cirka två veckor att få utdragen så beställ i god tid. Du ska lämna registerutdraget till rekryterande chef i obrutet kuvert.

Växjö kommunkoncern är Kronobergs läns största arbetsgivare med över 7 000 medarbetare. Koncernen består av åtta förvaltningar och fem bolag som ansvarar för det mesta av den samhällsservice som finns där du bor, till exempel förskola, skola, socialtjänst och äldreomsorg. Vår värdegrund förenar oss alla: • Vi möter alla med respekt • Vi kan jobbet • Vi gör verksamheten bättre • Vi skapar en hållbar framtid I omsorgsförvaltningen är vi cirka 2 200 kollegor som jobbar för att ge bästa möjliga omsorg, stöd och vård till äldre personer, till personer med funktionsnedsättning och till personer som behöver hemsjukvård. Vi ska ge bästa möjliga service, omsorg och vård till kommunens invånare. För att lyckas med det behöver vi kompetenta och engagerade medarbetare som trivs med att arbeta med människor och drivs av att utveckla verksamheten. Är det du? Gör din intresseanmälan nu!


Anställningen

Omfattning
Timavlönad
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Antal tjänster
20

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2021-10-31
Referensnummer
OMS 444/21

Kontakt

Bemanningsenheten Omsorg funktionsnedsättning
0470- 437 88
Bemanningsenheten Äldreomsorg
0470- 79 68 23

Fackliga företrädare

Facklig företrädare nås via Växjö kommuns kontaktcenter
0470-410 00

Övrig information

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund. Du söker tjänsten genom länken i denna annons. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 19 januari 2021
Jobb och företag