Sommarjobb

Vill du göra något meningsfullt, få erfarenhet att skriva i ditt cv, lära dig en massa nya saker och träffa nya vänner? Det finns många fördelar med att sommarjobba!

Ta chansen att prova på en ny verksamhet varje sommar för att se vad som passar just dig! Ett sommarjobb gör att du lär känna dig själv bättre - vilka slags arbetsuppgifter, branscher och människotyper som passar dig. Samtidigt får du ett större kontaktnät och kanske nya möjligheter till jobb. Ett sommarjobb är en värdefull merit att kunna skriva in i sitt cv och ett bra sätt att få in en fot på arbetsmarknaden. Sommarjobb är inte bara för dig som är ung utan för alla som vill arbeta under sommaren.

Välj ett riktigt viktigt sommarjobb! Kom till oss inom omsorgen!

Vill du ha ett meningsfullt, givande och utvecklande jobb över sommaren? Vi behöver sommarvikarier till alla våra verksamheter, det vill säga både till äldreomsorgen och till omsorg funktionsnedsättning. Ansökningstiden för sommarjobb under 2019 har nu gått ut. Vi hänvisar till ansökan till vikariat inom omsorgen.

Feriejobb för unga sommaren 2019

Växjölöftet sommar jobbar för att ge ungdomar möjligheten att söka ett meningsfullt feriejobb. Ett feriejobb ger ungdomar en möjlighet att introduceras på arbetsmarknaden och därmed få erfarenheter för framtiden. Ansökningstiden för feriejobb under 2019 har nu gått ut.

Läs mer om Feriejobb för unga.

Bilder från omsorgens sommarjobb

Kontakt

Skriv ut
Senast uppdaterad: 30 juli 2019
Jobb och företag