Sommarjobb

Växjö kommun erbjuder omkring 1 000 jobb varje sommar som är meningsfulla och där du får göra skillnad. Du lär dig en massa nya saker och skapar kontakter för framtiden, samtidigt som du träffar nya vänner och fyller på ditt cv med nya erfarenheter.

Under sommaren 2022 kan du bland annat jobba inom vård och omsorg, som kock, ta hand om våra parker och gröna ytor, vikariera som enhetschef eller jobba med evenemang. Från och med 20 december kan du söka lediga sommarjobb. Välkommen med din ansökan!

Sommarjobb och sommarvikariat inom Växjö kommun

Här hittar du en lista över alla sommarjobb du kan söka. Listan uppdateras hela tiden så kom gärna tillbaka om du inte nu ser ett sommarjobb som intresserar dig.

För att sommarjobba inom vård och omsorg behöver du vara 18 år eller äldre.

Du som pluggar till sjuksköterska. Vi har sommarjobbet till dig!

Omsorgsförvaltningen

Om tjänsten

Letar du efter sommarjobb? Vi vill redan nu smygstarta din framtida karriär som sjuksköterska genom att erbjuda dig möjligheten till ett sommarjobb hos oss i sommar. Du som går termin 4 eller termin 5, alternativt är utbildad undersköterska, och studerar på sjuksköterskeprogrammet är nu välkommen att söka sommarjobb hos oss i Växjö kommun. Du kommer att arbeta med utökad delegering hos oss i sjuksköterskeorganisationen. Arbetsuppgifter du kommer få arbeta med är bland annat omvårdnad, omläggningar, medicinhantering, provtagningar, dokumentation och uppföljningar. Hos oss får du lära dig att planera och prioritera arbetet och du ges möjlighet att använda dina teoretiska kunskaper från dina studier i det praktiska arbetet. Under din sommar hos oss ingår du i ett kompetent team av sjuksköterskor som vägleder dig rätt så att du kan känna dig trygg i din roll. Efter sommaren vet vi att du har fått en bra inblick i hur en sjuksköterska arbetar och känner dig trygg i din blivande yrkesroll. Efter sommaren hoppas vi att du är taggad för sista racet på din utbildning så att du sedan kanske vill återvända till oss för en framtida anställning.

Din profil

För att du ska bli aktuell går du termin 4 eller termin 5 på sjuksköterskeprogrammet. Om du har en undersköterskeutbildning och erfarenhet av undersköterskearbete är du välkommen att söka redan efter termin 2. Vi tror att du är en glad och ambitiös person som ser fram emot nya erfarenheter. Du vågar fråga för din egen utvecklings skull samt har ett gott bemötande mot alla du möter. Arbetstiderna är förlagda dagtid måndag till fredag. Det är ett krav att du innehar körkort. Vi hoppas att du är den vi söker. Vi kommer att rekrytera löpande, välkommen med din ansökan!

Växjö kommun erbjuder omkring 1 000 jobb varje sommar som är meningsfulla och där du får göra skillnad. Du lär dig en massa nya saker och skapar kontakter för framtiden, samtidigt som du träffar nya vänner och fyller på ditt cv med nya erfarenheter. Under sommaren 2022 kan du bland annat jobba inom vård och omsorg, som kock, ta hand om våra parker och gröna ytor, vikariera som enhetschef eller jobba med evenemang. Från och med 20 december kan du söka lediga sommarjobb på vaxjo.se/sommarjobb. Välkommen med din ansökan!


Anställningen

Omfattning
Heltid
Anställningsform
Sommarjobb / Säsongsanställning
Antal tjänster
10

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2022-02-28
Referensnummer
OMS 452/21

Kontakt

Ernad Husic
Enhetschef
0470-79 67 74
Åsa Heiman
Enhetschef
0470-73 46 60
Erik Lindén
Enhetschef
0470-796209
Lina Chabay
Enhetschef
0470-43026

Fackliga företrädare

Facklig företrädare nås via Växjö kommuns kontaktcenter
0470-410 00

Övrig information

För att bli aktuell för anställning behöver du uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister för enskild person enligt 9 § 1 st. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ Omsorgsförvaltningen ställer krav på vaccination mot Covid-19 vid nyanställning. vaxjo.se/sommarjobb Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund.

Vill du inte vänta till sommaren? Vi söker också vikarier

Skriv ut
Senast uppdaterad: 17 december 2021
Jobb och företag