Sommarjobb

Växjö kommun erbjuder omkring 1 000 jobb varje sommar som är meningsfulla och där du får göra skillnad. Du lär dig en massa nya saker och skapar kontakter för framtiden, samtidigt som du träffar nya vänner och fyller på ditt cv med nya erfarenheter.

Under sommaren 2022 kan du bland annat jobba inom vård och omsorg, som kock, ta hand om våra parker och gröna ytor, vikariera som enhetschef eller jobba med evenemang. Från och med 20 december kan du söka lediga sommarjobb. Välkommen med din ansökan!

Sommarjobb och sommarvikariat inom Växjö kommun

Här hittar du en lista över alla sommarjobb du kan söka. Listan uppdateras hela tiden så kom gärna tillbaka om du inte nu ser ett sommarjobb som intresserar dig.

För att sommarjobba inom vård och omsorg behöver du vara 18 år eller äldre.

Ett riktigt viktigt sommarjobb 2022

Omsorgsförvaltningen

Om tjänsten

Vi söker dig som vill arbeta med människor och är intresserad av ett viktigt, omväxlande och roligt sommarjobb. När du jobbar hos oss är du viktig och gör skillnad varje dag! Ett sommarjobb hos oss ger dig värdefull arbetslivserfarenhet och kan vara starten på en yrkesbana inom vård och omsorg. Det är också en viktig erfarenhet om du har tänkt arbeta med människor i framtiden. Ett jobb hos oss innebär att du möter personer som är i behov av din hjälp, ditt stöd och ditt engagemang. Våra verksamheter pågår dygnet runt, varje dag i veckan så du kan få arbeta dag, kväll, helg eller natt. Vi behöver sommarvikarier under juni, juli och augusti. Kontinuitet är viktig för våra omsorgstagare och du som kan arbeta hela sommarperioden kommer därför att prioriteras. Läs mer om våra olika yrken på: www.vaxjo.se/sommarjobb

Din profil

I första hand söker vi dig som har en avslutad eller en pågående utbildning inom vård och omsorg. Vi är också intresserade av dig som studerar pedagogik eller beteendevetenskap på högskolenivå. Du som inte har omvårdnadsutbildning men som är intresserad av att arbeta med människor är också välkommen att söka. Som person ska du kunna bemöta människor på ett bra sätt och tycka om att ge stöd, hjälp och omtanke. I arbetsuppgifterna ingår dokumentation och det är därför viktigt att du har datorvana och kan uttrycka dig bra i både tal och skrift. För att bli aktuell för anställning behöver du uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister för enskild person enligt 9 § 1 st. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ Observera att det tar cirka två veckor att få utdragen så beställ i god tid. Du lämnar registerutdraget till rekryterande chef i obrutet kuvert. Omsorgsförvaltningen ställer krav på vaccination mot Covid-19 vid nyanställning.

Växjö kommun erbjuder omkring 1 000 jobb varje sommar som är meningsfulla och där du får göra skillnad. Du lär dig en massa nya saker och skapar kontakter för framtiden, samtidigt som du träffar nya vänner och fyller på ditt cv med nya erfarenheter. Under sommaren 2022 kan du bland annat jobba inom vård och omsorg, som kock, ta hand om våra parker och gröna ytor, vikariera som enhetschef eller jobba med evenemang. Från och med 20 december kan du söka lediga sommarjobb på vaxjo.se/sommarjobb. Välkommen med din ansökan! Växjö kommunkoncern är Kronobergs läns största arbetsgivare med över 7 000 medarbetare. Koncernen består av åtta förvaltningar och fem bolag som ansvarar för det mesta av den samhällsservice som finns där du bor, till exempel förskola, skola, socialtjänst och äldreomsorg. Vår värdegrund förenar oss alla: • Vi möter alla med respekt • Vi kan jobbet • Vi gör verksamheten bättre • Vi skapar en hållbar framtid I omsorgsförvaltningen är vi cirka 2 200 kollegor som jobbar för att ge bästa möjliga omsorg, stöd och vård till äldre personer, till personer med funktionsnedsättning och till personer som behöver hemsjukvård. Vi ska ge bästa möjliga service, omsorg och vård till kommunens invånare. För att lyckas med det behöver vi kompetenta och engagerade medarbetare som trivs med att arbeta med människor och drivs av att utveckla verksamheten. Är det du? Sök tjänsten nu!


Anställningen

Omfattning
Timavlönad
Anställningsform
Sommarjobb / Säsongsanställning
Tillträde
Datum för tillträde kan variera. Vissa arbetsplatser har introduktion under våren 2022. Övriga har introduktion i samband med att vikariatet påbörjas.
Antal tjänster
800

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2022-02-28
Referensnummer
OMS 449/21

Kontakt

Bemanningsenheten Omsorg funktionsnedsättning
0470- 437 88
Bemanningsenheten Äldreomsorg
0470- 79 68 23

Fackliga företrädare

Facklig företrädare nås via Växjö kommuns kontaktcenter
0470-410 00

Övrig information

Du söker tjänsten genom länken i denna annons. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. När du gör din ansökan genom att klicka på länken kommer du till en gemensam annons för samtliga sommarvikariat inom vård och omsorg. Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund. CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Vill du inte vänta till sommaren? Vi söker också vikarier

Skriv ut
Senast uppdaterad: 17 december 2021
Jobb och företag