Sommarjobb

Växjö kommun erbjuder omkring 1 000 jobb varje sommar som är meningsfulla och där du får göra skillnad. Du lär dig en massa nya saker och skapar kontakter för framtiden, samtidigt som du träffar nya vänner och fyller på ditt cv med nya erfarenheter.

Under sommaren 2022 kan du bland annat jobba inom vård och omsorg, som kock, ta hand om våra parker och gröna ytor, vikariera som enhetschef eller jobba med evenemang. Från och med 20 december kan du söka lediga sommarjobb. Välkommen med din ansökan!

Sommarjobb och sommarvikariat inom Växjö kommun

Här hittar du en lista över alla sommarjobb du kan söka. Listan uppdateras hela tiden så kom gärna tillbaka om du inte nu ser ett sommarjobb som intresserar dig.

För att sommarjobba inom vård och omsorg behöver du vara 18 år eller äldre.

Rehabassistenter till sommarvikariat

Omsorgsförvaltningen

Om tjänsten

Letar du efter sommarjobb? Vi vill redan nu smygstarta din framtida karriär som arbetsterapeut eller fysioterapeut/sjukgymnast genom att erbjuda dig möjligheten till ett sommarjobb som rehabassistent hos oss i sommar. Har du en pågående utbildning till arbetsterapeut eller fysioterapeut är du varmt välkommen att söka sommarjobb som rehabassistent hos oss. Vi i Kommunrehab söker rehabassistenter till vår distriktsverksamhet. Vi är idag 3 rehabassistenter, 21 arbetsterapeuter och 20 fysioterapeuter/sjukgymnaster i skiftande åldrar med allt från 1 till 35 års erfarenhet inom yrket. Vi är ett gott gäng som stöttar varandra och det finns alltid någon att bolla sina frågor med. Som rehabassistent i Kommunrehab kommer dina arbetsuppgifter bestå av att arbeta med förebyggande arbete. Detta både med förebyggande hembesök, fixaruppdrag och även på uppdrag och delegering av arbetsterapeut och fysioterapeut där du får utföra träningsinsatser och hjälpmedelutprovning till patienter i ordinärt och särskilt boende. Arbetet innebär även handledning och stöd till patient, närstående och omvårdnadspersonal. Du arbetar i team i nära samarbete med arbetsterapeut och fysioterapeut och kommer även samverka med övrig omsorgspersonal. I arbetet som rehabassistent jobbar du med proaktivt arbete och förebygger potentiella risker. Du är steget före och gör skillnad för den enskilda medborgaren innan olyckan är framme Som rehabassistent kommer du ingå i ett gott gäng med mycket olika professioner runt dig. Här samverkar vi på olika sätt för att möta individen i sin specifika livssituation, och vi gör det med mycket arbetsglädje och kreativitet. Efter sommaren hoppas vi att du har fått en bra inblick i hur en arbetsterapeut eller fysioterapeut/sjukgymnast arbetar. Dessutom hoppas vi att du känner dig trygg i din blivande yrkesroll och att du vill återvända till oss för en eventuell framtida anställning.

Din profil

Vi söker dig som studerar till arbetsterapeut eller fysioterapeut eller har erfarenhet av att arbeta med rehabilitering. Vi lägger stor vikt vid god samarbetsförmåga, ett gott pedagogiskt förhållningssätt samt flexibilitet. Du behöver ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift, samt grundläggande datorkunskaper. För anställningen krävs körkort. Vi tillämpar individuell lönesättning

Växjö kommun erbjuder omkring 1 000 jobb varje sommar som är meningsfulla och där du får göra skillnad. Du lär dig en massa nya saker och skapar kontakter för framtiden, samtidigt som du träffar nya vänner och fyller på ditt cv med nya erfarenheter. Under sommaren 2022 kan du bland annat jobba inom vård och omsorg, som kock, ta hand om våra parker och gröna ytor, vikariera som enhetschef eller jobba med evenemang. Från och med 20 december kan du söka lediga sommarjobb på vaxjo.se/sommarjobb. Välkommen med din ansökan!


Anställningen

Omfattning
Heltid
Anställningsform
Sommarjobb / Säsongsanställning
Tillträde
Tillträde sker enligt överenskommelse.
Antal tjänster
5

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2022-02-28
Referensnummer
OMS 401/22

Kontakt

Malin Olsson
Enhetschef
0470-796353

Fackliga företrädare

Facklig företrädare nås via Växjö kommuns kontaktcenter
0470-41000

Övrig information

För att bli aktuell för anställning behöver du uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister för enskild person enligt 9 § 1 st. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ Omsorgsförvaltningen ställer krav på vaccination mot Covid-19 vid nyanställning. vaxjo.se/sommarjobb Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund.

Vill du inte vänta till sommaren? Vi söker också vikarier

Skriv ut
Senast uppdaterad: 17 december 2021
Jobb och företag