För föreningar - ekonomiskt stöd för ferieungdom

Det har blivit dags för er förening att anmäla intresse för föreningssamverkan 2020. Skicka in er intresseanmälan senast 29 februari!

Föreningssamverkan

Genom samverkan mellan Växjö kommun och föreningar kan vi under sommaren ge ungdomar födda 2002 eller 2003 och som är folkbokförda i Växjö kommun möjligheten att söka feriearbete. Ni ansöker om medel från oss för att anställa ferieungdomar under sommaren. Vi gör en bedömning av er intresseanmälan och återkommer med besked om samverkan kan genomföras.

Aktiviteter som bidrar till en aktiv sommar

De ferieplatser som ryms inom ramen för feriearbete 2020 är de platser som är aktiviteter som bidrar till en aktiv sommar för yngre barn och ungdomar. Exempel på godkända arbetsuppgifter för feriearbetarna är funktionär och ledare. Detta innebär att vi enbart kan skriva samverkansavtal med de föreningar som är i behov av platser som ryms inom ramen för aktiviteter som bidrar till en aktiv sommar för barn och ungdomar.

Ansökningsprocessen

Det ställs även krav på ansökningsprocessen för Föreningssamverkan. För mer information, se Föreningssamverkan - Information 2020 längre ned på denna sida. Det är viktigt att ni läser genom all information noggrant!

När ni sedan har läst broschyren är det dags att fylla i formuläret nedan. Vi återkopplar sedan till er förening efter den 29 februari.

Fyll i alla uppgifter så utförligt som möjligt då det underlättar handläggningen av er intresseanmälan! Alla fält markerade med (*) är obligatoriska att fylla i.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 4 december 2019
Jobb och företag