Skärpta råd för att begränsa smittspridningen i Kronoberg

Från 5 november till 26 november gäller allmänna skärpta råd i Växjö kommun och Kronobergs län.

Stäng meddelande

Vikarie till måltidsorganisationen

Välkommen till måltidsorganisationen! Vi söker dig som brinner för mat och matlagning och som vill ge god service. Som vikarie får du arbeta inom både förskole- skol- och omsorgskök. Som vikarie planerar du själv in vilka tider du kan jobba på och sedan blir du inbokad när vi har behov av personal.

Så här ansöker du

Börja med att fyll i din ansökan. Vi går löpande igenom de ansökningar som kommer in till oss och tar vi behov kontakt med de personer som uppfyller kraven i vår annons. Om vi har behov av din kompetens kommer du att bli inbjuden till en intervju.

Arbetet kräver stor flexibilitet och att kunna arbeta självständigt. Du måste därför vara trygg i dig själv och dina arbetsuppgifter och kunna anpassa dig efter olika förutsättningar. Vi söker i första hand dig med kockutbildning och i andra hand dig som har erfarenhet av arbete i storkök eller har annan köksutbildning. Har du en utbildning som måltidsbiträde är även det av intresse.

Du behöver ha en egen mobiltelefon och en dator för att vi ska kunna erbjuda dig arbete.

Du behöver beställa utdrag ur belastningsregistret

För att jobba i vår verksamhet behöver du visa upp ett utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Utdraget beställer du själv på Polisens webbplats och det skickas sedan hem till dig. Tänk på att det tar cirka två veckor att få utdragen så beställ i god tid. Du ska lämna registerutdraget till rekryterande chef i obrutet kuvert.

Vilka är måltidsorganisationen?

Måltidsorganisationen ansvarar för måltider inom förskola, skola och omsorgen. I organisationen arbetar cirka 280 medarbetare som kock eller måltidsbiträde med placering i något av de drygt 100 köken. Totalt lagas drygt 22 000 portioner dagligen. Köken består av tillagningskök, mottagningskök och serveringskök där man i vissa verksamheter arbetar ensam.

Verksamheten strävar efter att kunna servera den miljömässigt bästa maten i en rik och trivsam miljö där människor och kulturer möts. Måltiden ska vara en helhetsupplevelse som berikar barnens, elevernas och omsorgstagarnas vardag. Maten ska hålla hög kvalitet, vara näringsriktig och hälsofrämjande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 3 juli 2020
Jobb och företag