Franchisetorget kommer till Växjö 16 maj

Onsdagen den 16 maj kommer Franchisetorget finnas på plats i Växjö för att ge dig generell information om franchise om ge dig kunskap i vad det innebär att starta eget som franchisetagare.

Franchisetorget

Har du funderat på att starta eget, då är denna informationskväll verkligen för dig! Franchise är ett så kallat färdigt affärskoncept, som franchisetagare antingen hyr eller köper av en franchisegivare.

Det finns över 700 franchisekedjor i Sverige, ca 33 000 franchisetagare som omsätter 260 miljarder kronor och som sysselsätter 138 000 människor.

Att starta eget kan vara krångligt beroende på vilken bransch du inriktar dig på, men genom att bli franchisetagare slipper du många hinder som kan dyka upp och vanligtvis har franchisegivaren ett känt varumärke som innebär en inarbetad kundkrets vilket är en stor fördel i företagandet.

Franchisetorget anordnar informationskvällar i hela Sverige, det är en fysisk mötesplats där franchisegivare och nya franchisetagare kan träffas och nätverka.

Informationskvällarnas innehåll är mixat med både mingel, föreläsningar och utställare som alla berättar sin historia om hur det är att bli och vara franchisetagare, ett viktigt inslag för dig som funderar på att starta eget.

Det är en kväll för inspiration och möjligheter! V

Skriv ut
Senast uppdaterad: 11 december 2019