Många superföretag och gaseller i Växjö

Varje höst listas de mest lönsamma företagen i Sverige; Dagens Industris gaseller och Bisnode och Veckans affärers Superföretag. I år är det sammanlagt 17 Växjöföretag som tagit sig in på listorna.

Rebecca Zackrisson, Anders Rosholm och Sofia Bernhäll från RosholmDell Advokatbyrå tar emot priset Årets Gasell.

Rebecca Zackrisson, Anders Rosholm och Sofia Bernhäll från RosholmDell Advokatbyrå tar emot priset Årets Gasell.

Kriterierna är hårda och för att bli gasell krävs bl a att företaget minst fördubblat sin omsättning, om man jämför det första och det senaste räkenskapsåret i undersökningsperioden, samt ökat sin omsättning varje år de senaste tre åren. Ett företag som lyckats med detta är RosholmDell Advokatbyrå som blivit gasell för andra året i rad.

- Vi är mycket stolta och det är framförallt roligt för alla kollegor på byrån som varje dag gör ett fantastiskt jobb med att leverera högkvalitativa juridiska produkter. Det är också ovanligt att en advokatbyrå får en Gasell-utmärkelse och lyckas växa på det sätt vi gör, vilket gör oss lite extra stolta, säger Anders Rosholm.

När det gäller Superföretag så måste kriterierna uppfyllas minst fyra år i rad för att komma med på den exklusiva listan. Det är endast en knapp promille av Sveriges företag som uppfyller kraven och bland dessa hittar vi Fastighetsbyrån i Växjö AB.

- Det är ett fantastiskt kvitto på att det vi gör på Fastighetsbyrån i Växjö är bra och att det fungerar över tid. Vi har en stark röd tråd i vår företagskultur där alla medarbetare bidrar och gör det lilla extra och av det blir det ett fantastiskt resultat, både vad det gäller hårda och mjuka värden som vi är oerhört stolta över, säger franchisetagaren och fastighetsmäklaren Jonas Magnusson.

Alla DI Gaseller i Växjö 2018:

Greenpipe of Sweden
DT Betong och Byggentreprenad
Softwerk
Växjö transportkyla
Byggut-Dahlström Byggutveckling
C3C Engineering
Horn & Granfällan Bygg
RosholmDell Advokatbyrå 

Alla Superföretag i Växjö 2018:

Alvestaglass
Bil och Marin i Växjö AB
Dt Betong och Byggentreprenad
AB Fortnox Aktiebolag
Jonas Magnusson Fastighetsbyrå i Växjö AB
Linné Omsorg AB
Micropower E.D. Marketing Aktiebolag (Medab)
Organox AB
Växjö Bilförmedling AB

 

 

 

 

Skriv ut
Senast uppdaterad: 21 november 2018