Arbetsgivarcenter startar rekryteringsutbildning för industrin

Samverkan ger snabba resultat! Växjös nystartade Arbetsgivarcenter har tillsammans med bemanningsföretaget Uniflex och utbildningsföretaget Montico dragit igång en skräddarsydd industriutbildning. Arbetsgivaren är ett av Växjös snabbväxande teknikföretag som i princip omgående behöver anställa 15 personer.

Arbetsgivarcenter är en gemensam offentlig satsning där Växjö kommun och Arbetsförmedlingen samlats i gemensam lokal för att möta den primära målgruppen; arbetsgivare.
- Arbetsgivarcenter har som en av sina viktigaste uppgifter att skräddarsy utbildningar och hitta kandidater för att möta företagens kompetensförsörjningsbehov. Just nu har vi inlett arbetet med att hitta rätt kandidater för uppdraget och bjuda in de arbetssökande som matchar kompetensbehovet. Det säger Johanna Elofsson och Andreas Ottosson, som båda arbetar som key account managers på Arbetsgivarcenter.

Industriutbildningen om nu startas är på tio veckor och därefter erbjuds inledningsvis en anställning på sex månader, där tanken är att det ska övergå i tillsvidareanställning.

Här kan du läsa mer om Arbetsgivarcenter.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 22 januari 2019