Företagens corona-linje svarar på dina frågor

Med anledning av coronaviruset står många företagare i länet inför utmaningar. Fredagen den 3 april samlas därför experter inom flera områden för att stötta företagarna och svara på deras frågor.

- Vi erbjuder ett digitalt forum för företagare i länet där de enkelt kan få svar på frågorna de har. Det är många som står inför liknande utmaningar och därför vill vi skapa en plattform där företagarna enkelt kan få svar på sina frågor och även lyssna till andras funderingar, berättar Henrik Cajnerud, tf näringslivschef Växjö kommun.

Mötet sker helt digitalt och deltagarna väljer själv om de vill ställa frågor eller bara vara med och lyssna. De experter som samlats är representerade från Almi, Exportkreditsnämnden EKN, Arbetsförmedlingen, Företagarna (jurist), och Avant advokater.

- Ser vi att det finns ett intresse hoppas vi att detta kan bli ett återkommande möte, säger Henrik Cajnerud.

Är du intresserad att delta?

Mötet är fredagen den 3 april mellan 8:30-09:15 och för att få tillgång till mötet behöver du anmäla dig. Vid anmälan kommer en länk till mötet att skickas till din e-post. Mötet hålls via Teams men du behöver inte ha programmet installerat på din dator eller telefon för att ansluta. Mer instruktioner följer via mail.

Skicka gärna in frågor redan nu till sara.srpcanski@videum.se.

Mer information och länk till anmälan hittar du här. Länk till annan webbplats.

Växjö kommun förvaltningar och bolag i samarbete med Almi Kronoberg, Region Kronoberg och övriga kommuner i Business Region Kronoberg (Alvesta, Lessebo, Ljungby, Markaryd, Uppvidinge, Tingsryd, och Älmhult.)

Skriv ut
Senast uppdaterad: 7 april 2020