Förtagens corona-linje blir ett återkommande koncept

Med anledning av coronaviruset står många företagare i länet inför utmaningar. Därför anordnade Växjö kommun i samarbete med Almi Kronoberg, Region Kronoberg och övriga kommuner i Business Region Kronoberg ett digitalt forum där företagare kunde ställa frågor till olika experter. Konceptet uppskattades så pass mycket att det nu blir ett återkommande inslag.

- Vi fick en mycket god uppslutning och ett väldigt engagerat möte. Flera deltagare uttryckte att mötet hade varit givande för dem. Därför väljer vi nu att anordna nya möten så länge vi ser att det finns ett behov, säger Henrik Cajnerud, tf näringslivschef Växjö kommun.

Den 15 april mellan klockan 08.30-09:15 kommer experter inom bland annat arbetsrätt, skattefrågor och finansiering finnas på plats för att svara på företagarnas frågor. Mötet sker helt digitalt och du som deltagare väljer själv om du vill ställa frågor eller bara vara med och lyssna.

Anmälan

Mötet hålls via Microsoft Teams och för att få tillgång till mötet behöver du anmäla dig. Vid anmälan kommer en länk till mötet att skickas till din e-post.

Du behöver inte ha Microsoft Teams installerat på din dator eller telefon för att ansluta. Mer instruktioner följer via mail efter din anmälan. Skicka gärna in dina frågor redan nu till: sara.srpcanski@videum.se

Anmäl ditt deltagande här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Skriv ut
Senast uppdaterad: 7 april 2020