Ställ dina frågor till företagens corona-linje

Med anledning av coronaviruset står många företagare i länet inför utmaningar. Därför anordnar Växjö kommun i samarbete med Almi Kronoberg, Region Kronoberg och övriga kommuner i Business Region Kronoberg ett digitalt forum där företagare kan ställa frågor till olika experter.

För tredje gången arrangeras företagens corona-linje. Ett digitalt möte där du som företagare har möjlighet att ställa frågor till experter inom olika område. På fredag den 24 april mellan klockan 8:30-09:15 är det dags igen och vid detta tillfälle är temat ”marknadsföring och affärsutveckling under kris”.

- Konceptet med företagens corona-linje uppskattas så pass mycket att det nu blivit ett återkommande inslag. Flera deltagare har uttryckt att mötena har varit givande och då är det bra att vi kan fortsätta erbjuda detta, säger Henrik Cajnerud, tf näringslivschef Växjö kommun.

Nästa möte

Den 24 april mellan klockan 08.30-09:15 är det dags för nästa möte, som hålls helt digitalt. Denna gången är temat marknadsföring och affärsutveckling under krisen. Hur kan du tänka med din marknadsföring, försäljning och affärsutveckling under rådande pandemi samt vilka möjligheter kan våra nya beteendemönster ge dig?

Du får inspiration från tre experter som berättar om hur de hanterat tidigare kriser, hur de hanterar pågående kris samt ger tips på hur du kan agera.

Deltagande aktörer

  • Jens Collskog – Colix Systems
  • Evelina Göthberg – Salty Communication
  • Mats Ekenstam – Change Management

Om du redan har en fråga till experterna kan du maila den till info@videum.se . Det kommer även finnas möjlighet att ställa frågor under mötets gång via en text-chatt. Vi tar endast emot frågor via mail innan mötet och via chatt-funktionen live.

Anmälan

Mötet hålls den 24 april via Microsoft Teams och för att få tillgång till mötet behöver du anmäla dig. Vid anmälan kommer en länk till mötet att skickas till din e-post. Mötet kommer även att livesändas på Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Anmäl dig till mötet här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Du behöver inte ha Microsoft Teams installerat på din dator eller telefon för att ansluta. Mer instruktioner följer via mail efter din anmälan.

De inbjudna aktörerna pratar i cirka 10 minuter vardera och sedan tar vi frågor resterande tid.

Om du missade förra corona-linjen med temat arbetsrätt, skattefrågor och finansiering kan du titta och lyssna på den här. Nästa corona-linje planeras den 6 maj.

Växjö kommuns förvaltningar och bolag i samarbete med Almi Kronoberg, Region Kronoberg och övriga kommuner i Business Region Kronoberg (Alvesta, Lessebo, Ljungby, Markaryd, Uppvidinge, Tingsryd, Älmhult).

Skriv ut
Senast uppdaterad: 22 april 2020