Idéer – vägen ur krisen? Företagens corona-linje nr 4

För fjärde gången bjuder vi in till Företagens corona-linje. Ett digitalt möte där du som företagare har möjlighet att ställa frågor till experter. På onsdag den 6 maj klockan 8:30-09:15 är det dags igen och temat är Idéer - vägen ur krisen?

Lyssna och ställ frågor kring hur du kan applicera ett kreativt tänkande i din verksamhet och kanske hitta nya vägar framåt. Den 6 maj mellan klockan 08.30-09:15 är det dags för nästa möte, som hålls helt digitalt. Denna gången är temat på Företagens Corona-linje ”Idéer-vägen ur krisen?”. Lyssna på experterna som berättar om hur du kan tänka nytt och applicera ett kreativt tänkande för att hitta nya möjligheter i din verksamhet.

Experter på temat:

Gert Hanner – Avalon Innovation

 

Fredrik Albertsson – ITK Envifront

 

Louise Plym- Plym projekt


Om du redan har en fråga till experterna kan du maila den till info@videum.se Det kommer även finnas möjlighet att ställa frågor under mötets gång via en text-chatt. Vi tar endast emot frågor via mail innan mötet och via chatt-funktionen live.

Anmälan

Mötet hålls den 6 maj via Microsoft Teams och för att få tillgång till mötet behöver du anmäla dig. Vid anmälan kommer en länk till mötet att skickas till din e-post. Mötet kommer även att livesändas på Facebook.

Anmäl dig till mötet här Länk till annan webbplats.

Du behöver inte ha Microsoft Teams installerat på din dator eller telefon för att ansluta. Mer instruktioner följer via mail efter din anmälan. De inbjudna aktörerna pratar i cirka 10 minuter vardera och sedan tar vi frågor resterande tid.

Om du missade förra corona-linjen med temat marknadsföring och affärsutveckling kan du titta och lyssna på den här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Observera att för dig som deltar på teamsmötet kommer ditt namn att synas i deltagarlistan.

Växjö kommuns förvaltningar och bolag i samarbete med Almi Kronoberg, Region Kronoberg och övriga kommuner i Business Region Kronoberg (Alvesta, Lessebo, Ljungby, Markaryd, Uppvidinge, Tingsryd, Älmhult).

Skriv ut
Senast uppdaterad: 4 maj 2020