Digital närvaro i coronatider - Företagens corona-linje nr 5

För femte gången bjuder vi in till Företagens corona-linje. Denna gången är temat ”Digital närvaro i coronatider”. Lyssna på experterna som berättar om hur du kan tänka nytt och applicera ett kreativt tänkande för att hitta nya möjligheter i din verksamhet.

Vill du veta hur du blir bättre på att synas digitalt? Få tips på hur du kan synas bättre på Google och få mer trafik till din hemsida. Ta även del av 4 tänkbara scenarier som vi kan hamna i efter krisen och lär dig hur du kan få bättre närvaro och interaktivitet i dina digitala möten genom att hålla mottagaren intresserad.

Mötet genomförs digitalt den 15 maj klockan 8:30-09:15 och du som företagare kan delta och ställa frågor till experterna.  

Om du redan har en fråga till experterna kan du maila den till info@videum.se
Det kommer även finnas möjlighet att ställa frågor under mötets gång via en text-chatt.

Experter på temat:

Martin Johansson, Mediahuset SMP – SEO och vikten av att synas online.

 

Magnus Mörstam, Intelliger – 4 tänkbara scenarier/verkligheter efter Corona.

 

David Elbe, Standout – hur du digitaliserar din vardag och ökar dynamiken i dina online-möten

 

Moderator är Robert Unt, Videum AB.

Anmälan

Mötet hålls den 15 maj via Microsoft Teams och för att få tillgång till mötet behöver du anmäla dig. Vid anmälan kommer en länk till mötet att skickas till din e-post. Mötet kommer även att livesändas på Facebook på kontot: För företagare i Växjö kommun Länk till annan webbplats..

Du behöver inte ha Microsoft Teams installerat på din dator eller telefon för att ansluta. Mer instruktioner följer via mail efter din anmälan. De inbjudna aktörerna pratar i cirka 10 minuter vardera och sedan tar vi frågor resterande tid.

Observera att för dig som deltar på teamsmötet kommer ditt namn att synas i deltagarlistan.

Växjö kommuns förvaltningar och bolag i samarbete med Almi Kronoberg, Region Kronoberg och övriga kommuner i Business Region Kronoberg (Alvesta, Lessebo, Ljungby, Markaryd, Uppvidinge, Tingsryd, Älmhult).

Skriv ut
Senast uppdaterad: 20 oktober 2020