Hur blir hösten? Företagens corona-linje 27 maj

Hur kommer situationen se ut för företag i höst? Det vill vi gärna veta. Därför bjuder vi för sjätte gången in till Företagens corona-linje och denna gången har vi med tre experter som ger sin bild av hur hösten kan tänkas bli och hur ditt företag kan komma att påverkas.

Onsdagen den 27 maj klockan 08.30- 09:15 bjuder vi in till Företagens corona-linje, som är helt digitalt, och denna gången är temat ”Det nya nuläget – hur blir hösten?”. Ingen kan med säkerhet veta hur situationen ser ut i höst men på detta möte kommer tre experter att delge sina spaningar och tankar om hur det kommer vara att driva företag den närmaste framtiden.

Experter på temat

  • Frida Boklund, regionchef för Företagarna Kronoberg län
  • Ulrica Bennesved, regionchef Svenskt Näringsliv Kronobergs län
  • Pernilla Johansson, seniorekonom Swedbank Makroanalys Sverige
Experter 27 maj

Mötet genomförs digitalt den 27 maj klockan 8:30-09:15 och du som företagare kan delta och ställa frågor till experterna. Om du redan har en fråga till experterna kan du maila den till info@videum.se Det kommer även finnas möjlighet att ställa frågor under mötets gång via en text-chatt.

Vi hoppas att mötet ska ge dig kunskap som kan hjälpa dig att planera för de kommande månaderna.

Ulrica Bennesved, regionchef Svenskt Näringsliv Kronobergs län

 

Frida Boklund, regionchef för Företagarna Kronoberg län

Växjö kommuns förvaltningar och bolag i samarbete med Almi Kronoberg, Region Kronoberg och övriga kommuner i Business Region Kronoberg (Alvesta, Lessebo, Ljungby, Markaryd, Uppvidinge, Tingsryd, Älmhult).

Skriv ut
Senast uppdaterad: 26 maj 2020