Snart drar vi igång Växjölöftets Jobbvecka

På måndag börjar Växjölöftets Jobbvecka. Som vanligt har varje dag ett särskilt tema. I år kommer hela programmet att vara digitalt så för att kunna ta del av föreläsningarna behöver du ladda ner programmet Teams.

Du hittar en instruktionsfilm om hur du laddar ner Teams till datorn eller mobilen här.

Måndag 8 februari är det fullt fokus på företagande och dig som arbetsgivare. Det blir bland annat paneldiskussion om Arbetsmarknadens framtidsutsikter. Johan Eklund, professor i nationalekonomi vid Internationella Handelshögskolan i Jönköping, håller i föreläsningen Nya vägar till självförsörjning. Det kommer även finnas möjlighet att ställa frågor efter både paneldiskussionen och föreläsningen.

Tisdag 9 februari är riktad till dig som vill påbörja en utbildning men inte bestämt dig för vilken. På vår webbplats kommer du att kunna se informationsfilmer från flera utbildningsanordnare och chatta direkt med en studie- och yrkesvägledare.

Onsdag 10 februari får du som funderar på att starta eget tips och idéer hur du ska tänka. Marcus Yngvesson från NyföretagarCentrum håller i föreläsningen Har jag en bra idé? Kan min idé bli lönsam? Det blir även digitala anställningsintervjuer med Fru Bär.

Torsdag 11 februari är riktad framför allt till dig som söker arbete. Under dagen kan du få tips om intervjuteknik, arbetsplatskultur och få personlig hjälp med ditt CV. Anmäl dig till CV-hjälpen redan nu! Länk till annan webbplats. Dessutom finns det två live-event där du har möjlighet att ställa frågor till talarna.

Och på fredag 12 februari berättar bemanningsbranschen vad de har för rekryteringsbehov framöver.

Hela schemat hittar du här.

Dator, mobil och hand som antecknar
Skriv ut
Senast uppdaterad: 4 februari 2021