Medarbetare tackas och näringslivet stöttas med gåva i påsk

Växjö kommun kommer i år att stötta restaurangbranschen genom att ge alla tillsvidareanställda och månadsanställda vikarier i kommunens bolag och förvaltningar samt Värends räddningstjänst ett presentkort på 250 kronor att använda på en restaurang i kommunen.

- Genom detta initiativ ger vi vårt stöd till restaurangnäringen samtidigt som vi visar uppskattning till all vår personal och det hårda arbete som görs, säger Anna Tenje (M), kommunstyrelsens ordförande i Växjö kommun.

Flera branscher har som följd av pågående pandemi utsatts för en svår och utdragen negativ ekonomisk situation. Besöksnäringen och främst restaurangbranschen har påverkats varför kommunen inkluderar alla restauranger i hela kommunen. Förslaget kommer från kommunchef Monica Skagne och kommunstyrelsens ordförande Anna Tenje.

- Vi vill tacka våra medarbetare som står under stor press och som gjort ett fantastiskt jobb det senaste året. Tillsammans identifierar vi kreativa lösningar för att hjälpa de utsatta branscherna och vi arbetar hela tiden aktivt för att stötta det lokala näringslivet, säger Monica Skagne, kommunchef i Växjö.

De restauranger och caféer som är intresserade av att ta del av satsningen kommer att få möjlighet att registrera sitt intresse. Mer information om hur de gör detta skickas ut specifikt till denna målgrupp.

Som restaurangägare och caféägare kan du anmäla ditt intresse att delta via Cityplay. Länk till annan webbplats.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 16 mars 2021