Morgonsoffan bjuder in igen

Den 26 maj är det åter dags för Morgonsoffan och denna gång på temat innovation och innovationsprocesser. Utifrån presentationerna ”Så kan vi bli hållbarhetens Silicon Valley” och ”Flytta till din sommarstuga i Cydonias skärgård på Mars” kommer Fredrik Lindblad, näringslivschef, tillsammans med Bennie Forss, grundare Zenta, att diskutera framtidens innovativa landskap.

Morgonsoffan är en del av nätverket Vi älskar Växjö som syftar till att lyfta upp lokala exempel, spännande diskussioner och förutsättningar för framtidens näringsliv. Onsdagen den 26 maj klockan 8.15 börjar livesändningen som denna gång har fokus på innovation och innovationsprocesser.

- Samtalen kommer ge dig inspiration om hur du kan arbeta innovativt i din verksamhet eller i samarbete med akademi och övrigt näringsliv, säger Fredrik Lindblad, näringslivschef.

Inbjudna gäster

  • Bennie Forss, grundare Zenta. Självlärd utvecklare och utbildad IT-forensiker med ett ett genuint intresse för IT.
  • Johan Bergh, professor i skogsskötsel vid Linnéuniversitetet. Stor del av hans arbete är samverkan med skogsbruket och samhället i Sverige samt internationella aktiviteter.
  • Sandra Ruuda, vd Företagsfabriken, har mångårig erfarenhet från såväl företagsutveckling som ledarutveckling.

Morgonsoffan den 26 maj.

Morgonsoffan 26 maj
Skriv ut
Senast uppdaterad: 25 maj 2021