Observera att denna nyhet är äldre än 10 månader och att innehållet därför kan vara inaktuellt.

Företagens corona-linje svarar på dina frågor

Med anledning av viruset covid-19 står många företagare i länet inför utmaningar. Fredagen den 3 april samlas därför experter inom flera områden för att stötta företagarna och svara på deras frågor.

- Vi erbjuder ett digitalt forum för företagare i länet där de enkelt kan få svar på frågorna de har. Det är många som står inför liknande utmaningar och därför vill vi skapa en plattform där företagarna enkelt kan få svar på sina frågor och även lyssna till andras funderingar, berättar Henrik Cajnerud, tf näringslivschef Växjö kommun.

Mötet sker helt digitalt och deltagarna väljer själv om de vill ställa frågor eller bara vara med och lyssna. De experter som svarar på frågorna är representerade från Almi, Exportkreditsnämnden EKN, Arbetsförmedlingen, Företagarna (jurist), Avant advokater och en bankrepresentant.

- Ser vi att det finns ett intresse hoppas vi att detta kan bli ett återkommande möte, säger Henrik Cajnerud.

Är du intresserad att delta?

Mötet är fredagen den 3 april klockan 8:30-09:15 och för att få tillgång till mötet behöver du anmäla dig.

Länk till anmälan hittar du här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vid anmälan kommer en länk till mötet att skickas till din e-post. Mötet hålls via Teams men du behöver inte ha programmet installerat på din dator eller telefon för att ansluta. Mer instruktioner följer via mail.

Skicka gärna in frågor redan nu till sara.srpcanski@videum.se

Detta initiativ är ett samarbete mellan Växjö kommuns förvaltningar och bolag, Almi Kronoberg, Region Kronoberg och med övriga kommuner i Business Region Kronoberg (Alvesta, Lessebo, Ljungby, Markaryd, Uppvidinge, Tingsryd, Älmhult och Region Kronberg).

Mer information För dig som företagare med anledning av corona

Senast uppdaterad: 1 april 2020