Anmäl din monterplats till jobbmässan

Nu är planeringen inför Växjölöftets Jobbvecka 2018 i full gång. Växjölöftets Jobbvecka är en satsning som initierats av Växjölöftet, ett samarbete mellan Växjö kommun, Arbetsförmedlingen, Linnéuniversitet, Länsstyrelsen Kronoberg och det lokala näringslivet.          

Jobbveckan, som kommer att genomföras mellan den 5- 9 februari 2018, kommer att erbjuda en hel rad olika aktiviteter och skapa mötesplatser för olika målgrupper med målet att fler ska hitta jobb eller utbildning som leder till jobb. Allt för en ökad matchning på arbetsmarknaden i Kronobergs län.

Expertmingel för småföretagare
I anslutning till veckan kommer det även att bjudas in till ett expertmingel för småföretagare den 7 februari.
- Vi vill ge våra mindre företag möjlighet att träffa experter inom t ex juridik, HR och affärsutveckling. Det kommer att bli personlig rådgivning i speedmötesform, säger Charlotte Sköldberg, projektledare på näringslivskontoret. (Mer information om detta kommer att läggas ut här i januari.)

Jobbveckan kommer att erbjuda olika temadagar med ämnen som integration, digitalisering, matchning, inspiration och framtidsspaning på agendan. Under varje rubrik hittar man som besökare aktiviteter på olika platser runt om i Växjö, aktiviteter för att möta de olika målgruppernas behov. Under Jobbveckan erbjuds förberedande insatser inför den stora Jobbmässan i Tipshallen, torsdag den 8 februari.

- Jobbmässan är den stora aktiviteten och höjdpunkten under veckan, säger Emma Andersson projektledare för Växjölöftets Jobbvecka 2018. Vi har öppnat upp anmälan så företag är välkomna att gå in och registrera sin verksamhet och anmäla sin monterplats.

Läs mer om hur du anmäler ditt intresse härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 11 december 2017