Eldningsförbud i Växjö kommun

Länsstyrelsen har beslutat om eldningsförbud i Kronobergs län. Det råder extremt hög brandrisk i skog och mark.

Stäng meddelande

Integritetspolicy

Så behandlas dina personuppgifter som prenumerant av Nyhetsbrev från Växjö kommuns näringslivskontor.

För att prenumerationen ska fungera sparar vi dina personuppgifter. Det är din mailaadress som sparas, den som du själv angivet vid prenumerationen. Inga övriga uppgifter finns sparade. Om du inte vill att vi ska spara dessa uppgifter har du när som helt möjlighet att maila naringsliv@vaxjo.se och begära att avsluta av prenumerationen, då stryker vi alla uppgifter. Du kan också på utsänt nyhetsbrev längst ned på sidan begära avslut av din prenumeration, då stryks också alla uppgifter.

Vi tillämpar alltid gällande personuppgiftslagstiftning när vi behandlar dina personuppgifter. Syftet med personuppgiftsbehandlingen är för att du ska få det begärda Nyhetsbrevet från näringslivskontoret på Växjö kommun. Dina personuppgifter kommer att sparas så länge som du själv väljer att vara prenumerant och som kommunen kan ha en skyldighet att arkivera dem enligt lag och kommunala bestämmelser.

Du har rätt till information om när och hur dina personuppgifter behandlas. Du har även rätt att få dina uppgifter rättade och raderade under din prenumeration. Du har även rätt att begära information om vilka personuppgifter som behandlas om dig, ett så kallat registerutdrag.

Personuppgiftsansvarig för behandlingen ärMailChimp. För att utöva dina rättigheter och exempelvis begära ett registerutdrag kan du vända dig till Näringslivskontoret på Växjö kommun genom att ringa 0470-410 00 eller skicka e-post till naringsliv@vaxjo.se

Växjö kommun har även ett dataskyddsombud som du kan vända dig till genom att ringa 0470-410 00 eller skicka e-post till dataskyddsombud@vaxjo.se

Om du är missnöjd med vår hantering av dina personuppgifter kan du klaga hos tillsynsmyndigheten Datainspektionen. Kontaktuppgifter hittar du på Datainspektionens hemsida www.datainspektionen.selänk till annan webbplats

Hos Datainspektionen hittar du även mer information om bland annat dataskyddsförordningen och dina rättigheter.

Kontakt

Skriv ut
Senast uppdaterad: 24 maj 2018
Jobb och företag