Nyhetsbrev Näringsliv och tillväxt

I vårt nyhetsbrev kan du du ta del av intressanta näringslivsnyheter från Växjöregionen. Två gånger om året skickas nyhetsbrevet ut till cirka 16000 adresser.

I senaste numret kan du bland annat läsa om företag som RosholmDell, Industriservice och Mammornas café. Vi berättar också om vår nationella rekryteringskampanj för att locka IT-specialister.

Ladda ner senaste nyhetsbrevet här!

Digitala nyhetsbrev

Vi skickar även ut digitala nyhetsbrev cirka 10 gånger/år. Här kan du läsa det senastelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Du kan gärna ta del av tidigare nyhetsbrev ur vårt arkiv, kontakta i så fall christina.erlandsson@vaxjo.se.

Vill du prenumerera på nyhetsbrevet?

Genom att lämna din e-postadress tackar du ja till att prenumerera på vårt nyhetsbrev som innehåller näringslivsnyheter från Växjö kommuns näringslivskontor. Dessa skickas ut ca en gång per månad.

Du kan när som helst avsluta din prenumeration genom att avregistrera dig. Då raderas dina uppgifter hos oss.

Du har även rätt att kontakta oss för att få information om vilka uppgifter som behandlas om dig eller för att begära rättelse, överföring, begränsning eller radering av dina personuppgifter. Du kan även kontakta vårt dataskyddsombud på kommunen. Du har även rätt att inge klagomål till tillsynsmyndigheten Datainspektionen om du tycker att vi behandlar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt. Läs mer i vår integritetspolicy.

Fyll i din e-mailadress här!länk till annan webbplats

Tack för att du vill prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Kontakt

Skriv ut
Senast uppdaterad: 19 november 2018
Jobb och företag