Flytta till Växjö

Har du fått arbete i Växjö kommun och valt att flytta till Växjö? Då vill vi göra det så lätt som möjligt för dig och din familj.

Alla som någon gång har flyttat vet att det kan vara både svårt och rörigt. Vi vet hur viktigt det är att allt känns rätt från början och därför vill vi också att det ska vara så enkelt som möjligt att flytta till Växjö. På sidan Flytta till Växjö har vi därför samlat en del information.

Hjälp med bostad

Om du har en nyckelkompetens och väljer att börja på ett företag i Växjö som är under etablering eller expansion finns det möjlighet att få hjälp att hitta bostad. Kravet är att du, innan du flyttar hit, bor minst sex mil från Växjö och att du har en tillsvidareanställning på minst sex månader.

Det är det berörda företaget som ansöker om tjänsten och erbjudandet gäller hos de kommunala bostadsbolagen Växjöbostäderlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och Vidingehemlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Ta en kontakt med Växjö kommun på telefon 0470-410 00 för att se om du har möjlighet till näringslivsförtur.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 1 juli 2020
Jobb och företag