Skärpta regionala rekommendationer gäller i Kronobergs län fram till 31 maj

Stäng meddelande

Organisationer - starta eget

Om du vill starta eget företag finns det ett antal organisationer som du kan vända dig till för rådgivning och information, och som arbetar för att ta tillvara innovationer och idéer.

Information och tjänster från myndigheter

Verksamts webbplatslänk till annan webbplats hittar du information, verktyg och e-tjänster från flera myndigheter.

Företagsfabriken

I Videum Science Park erbjuder Företagsfabriken (fd Inkubatorn) en miljö där fokus ligger på att stötta företag från industri och akademi som har affärsidéer med tillväxtpotential. Företagsfabriken bistår entreprenörer med aktiv och anpassad managementsupport, finansiella, tekniska och kommersiella nätverk i en kreativ tillväxtmiljö med tillhörande kontorsservice. Läs mer om Företagsfabriken och vad de erbjuderlänk till annan webbplats.

Nyföretagarcentrum

Du som funderar på att starta företag får kostnadsfri och konfidentiell rådgivning. Nyföretagarcentrum förmedlar kontakter till vårt stora och breda kontaktnät av företagare, organisationer och myndigheter. Vi arrangerar även en del seminarier och utbildningar. Läs mer om Nyföretagarcentrum Växjölänk till annan webbplats

Coompanion

Coompanion är ett kooperativt utvecklingscentrum i Kronoberg som erbjuder information, rådgivning och utbildning i att starta företag/föreningar tillsammans. Läs mer om Coompanion och vad de erbjuderlänk till annan webbplats.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 16 mars 2021
Jobb och företag