Lediga jobb

Här hittar du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna vid de olika rubrikerna högst upp i listan.

Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med cirka 7 000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi fler engagerade och modiga, men framförallt kunniga medarbetare i våra verksamheter.

Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual Länk till annan webbplats..

Vår målsättning är att återkomma så snart som möjligt, men ibland kan det ta lite tid eftersom vi får många ansökningar. Vi hoppas att du har förståelse för det.

Centrumskolan söker lärare i fritidshem

Utbildningsförvaltningen

Om tjänsten

Centrumskolans vision lyder: "Vi utbildar världsmedborgare som möter framtiden med mod, starkt förvissade om att allt de vill och kan är möjligt". Visionen genomsyrar allt arbete på skolan. Vi arbetar med ett språkutvecklande arbetssätt som kännetecknas av höga förväntningar på alla elever men också av stödjande/kompensatorisk för att alla elever ska kunna utvecklas i sitt lärande så långt som möjligt. Undervisningen präglas av förståelse för flerspråklighet och mångfald. Som utbildad lärare i fritidshem/fritidspedagog är du med och leder och utvecklar fritidshemmets verksamhet. Du behöver därför både tycka om att utveckla och leda verksamhet samt ha ett nyfiket förhållningssätt till ditt uppdrag. Arbetet med planering och utvärdering i fritidshemmet sker systematiskt utifrån läroplaner och elevernas intressen och behov. På Centrumskolan jobbar du i arbetslag och därför söker vi dig som är intresserad av att delta, bidra och utvecklas genom ett kollegialt lärande. Centrumskolans fritidshem kommer till nästa läsår vara indelat i fyra fritidsavdelningar; F, 1, 2 samt 3-6.

Din profil

Vi söker nu dig som är legitimerad lärare i fritidshem. Som lärare i fritidshem arbetar du tillsammans med kollegor utifrån gällande styrdokument mot verksamhetens mål. Du har en förmåga att engagera barn och unga att vilja utvecklas. Du utformar verksamhet som är varierad och lustfylld. Du är en tydlig ledare som förmedlar värme, trygghet och ser elevers olikheter som en tillgång. Du tycker att det är viktigt att bygga goda relationer till så väl eleverna som deras vårdnadshavare. Samarbetet med vårdnadshavarna är prioriterat för att eleverna ska kunna utvecklas så långt som möjligt. Du dokumenterar elevernas utveckling och håller elever och vårdnadshavare kontinuerligt informerade. Vi ser att du kan arbeta självständigt men också att du samarbetar med kollegor och skolledning för att utveckla verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Varmt välkommen in med din ansökan!

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!


Anställningen

Omfattning
Heltid
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Tillträde
Tillträde 2024-08-12 eller enligt överenskommelse
Antal tjänster
1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2024-08-04
Referensnummer
UTBF 302/24

Kontakt

Jasmina Velic
Biträdande rektor
0470-41651
jasmina.velic@vaxjo.se
Bengt Hedenbergh-Bornliden
Rektor Centrumskolan
0470-410 00

Fackliga företrädare

Facklig företrädare för Sveriges Lärare nås via kontaktcenter
0470-41 000

Övrig information

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet. Som tillsvidareanställd blir du som regel krigsplacerad i vår organisation. Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se). Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3). För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet. Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Senast uppdaterad: 30 november 2023