Lediga jobb

Här hittar du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna vid de olika rubrikerna högst upp i listan.

Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med cirka 7 000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi fler engagerade och modiga, men framförallt kunniga medarbetare i våra verksamheter.

Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual Länk till annan webbplats..

Vår målsättning är att återkomma så snart som möjligt, men ibland kan det ta lite tid eftersom vi får många ansökningar. Vi hoppas att du har förståelse för det.

Kockar till Måltidsorganisationen med fokus på Omsorgsmåltider

Kommunledning, Måltidsorganisationen

Om tjänsten

Nu söker vi efter nya härliga kollegor till Måltidsorganisationens stora produktionskök på Älgvägen. Är du kock och har ett stort intresse för matlagning för äldre och har lätt för att skapa bra relationer med kollegor så är det just dig vi söker. Som kock hos oss i Måltidsorganisationen med inriktning omsorgsmåltider kan du förvänta dig ett flexibelt och varierande arbete i ett stort arbetslag som dagligen skapar ett viktigt mervärde för de vi är till för!

Din profil

För att vara aktuell och trivas som kock i köket på Älgvägen behöver du kockutbildning via gymnasiet eller yrkesutbildning samt kockerfarenhet, kunskaper kring specialkost, dietkost och konsistensanpassningar är ett plus. För att trivas i rollen som kock behöver du: • Struktur i arbetet och en god kommunikativ förmåga • Ha förmågan att ta och ge konstruktiv kritik på ett utvecklande sätt • Ha en god överblick över produktionsprocessen för att kunna göra prioriteringar • Vara självgående och ha god samarbetsförmåga • Klara av att jobba under hög arbetsbelastning • Goda kunskaper i svenska språket samt god datorvana • Arbeta helger och storhelger • Goda kunskaper och ett stort driv i specialkost. Om du tycker att tjänsten låter lockande, skicka då in din ansökan så kan detta bli starten på en spännande och utvecklande resa!

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!


Anställningen

Omfattning
Heltid
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Tillträde
Enligt överenskommelse
Antal tjänster
1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2024-08-11
Referensnummer
KLF 46/24

Kontakt

Caroline Kågell
Enhetschef
0470-796061

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare nås via Växjö kommuns kontaktcenter
0470-41000

Övrig information

Rekryteringstillfällen sker följande dagar: 15 augusti och 16 augusti Växjö kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se). Ansökningar som inkommer via telefon eller mail sorteras dessvärre bort utan att läsas. Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Senast uppdaterad: 30 november 2023