Lediga jobb

Här hittar du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna vid de olika rubrikerna högst upp i listan.

Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med cirka 7 000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi fler engagerade och modiga, men framförallt kunniga medarbetare i våra verksamheter.

Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual Länk till annan webbplats..

Vår målsättning är att återkomma så snart som möjligt, men ibland kan det ta lite tid eftersom vi får många ansökningar. Vi hoppas att du har förståelse för det.

Lärare till Ulriksbergskolan

Utbildningsförvaltningen

Om tjänsten

Äntligen är vi färdigbyggda! Ulriksbergskolan är en kommunal skola, centralt belägen i Växjö. Från och med höstterminen kommer vi att utöka med åk 6 och behöver anställa tre nya lärare till mellanstadiet. Medarbetarna som idag arbetar på Ulriksbergskolan är engagerade och erfarna pedagoger som tillsammans skapar det bästa för eleverna med fokus på förtroendefulla relationer och en god studiemiljö för att alla våra elever ska kunna utvecklas så långt som möjligt utifrån utbildningens mål. Det finns väl uppbyggda strukturer och röda trådar i skolans arbete då både skolledning och medarbetare arbetat länge ihop. Skolan har valt att organisera sig med vad vi kallar för trelärarsystem dvs vi är tre klasslärare på två klasser med totalt 50 elever. I detta årskurslag finns också en elevresurs i årskurslagets grundbemanning. Denna organisation ser vi som en anledning till att vi har kunnat ha en god måluppfyllelse och en hög nivå av både trygghet trivsel både bland personal, elever och vårdnadshavare. Ulriksbergskolans vision: Ulriksbergskolans elever skall vara trygga, engagerade, kunskapssökande som tar ansvar för sig själva och varandra. Skolan skall genomsyras av trygghet för att alla skall trivas må bra och våga vara sig själva men också kunna samarbeta med varandra. Med ett öga mot omvärlden utbildar vi för framtiden.

Din profil

Vi söker dig som vill bli en ny kollega på Ulriksbergskolan! I rollen kommer du att vara klassföreståndare tillsammans med två andra kollegor för ett av skolans årskurslag. I klassrummet skapar du en trygg lärandemiljö som genomsyras av en god studiero och ett tillitsfullt klimat. Du arbetar medvetet för att få goda relationer till eleverna för att nå hög måluppfyllelse. Du har en god förmåga att arbeta både självständigt och i nära samarbete med kollegor. Som anställd på Ulriksbergskolan kommer du mötas av ett tillitsbaserat ledarskap. Du kommer att utmanas, utvecklas och framförallt befinna dig i ett ständigt lärande. Välkommen med din ansökan!

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!


Anställningen

Omfattning
Heltid
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Tillträde
Tillträde 2024-08-12
Antal tjänster
3

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2024-03-05
Referensnummer
UTBF 31/24

Kontakt

Camilla Lauring
Rektor Ulriksbergskolan
0470-419 53

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare nås via Växjö kommuns kontaktcenter
0470-41000

Övrig information

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet. Som tillsvidareanställd blir du som regel krigsplacerad i vår organisation. Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se). Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3). För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet. Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Senast uppdaterad: 30 november 2023