Lediga jobb

Här hittar du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna vid de olika rubrikerna högst upp i listan.

Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med cirka 7 000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi fler engagerade och modiga, men framförallt kunniga medarbetare i våra verksamheter.

Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual Länk till annan webbplats..

Vår målsättning är att återkomma så snart som möjligt, men ibland kan det ta lite tid eftersom vi får många ansökningar. Vi hoppas att du har förståelse för det.

Undersköterskor till Teleborg hemvård

Omsorgsförvaltningen

Om tjänsten

Vi söker dig som vill jobba hos oss på Teleborgs hemvård. Vill du tillsammans med oss arbeta för att behålla och utveckla de goda relationer som vi skapat med våra omsorgstagare? Våra omsorgstagare har olika behov och arbetsuppgifterna är väldigt varierade som personlig omvårdnad, städ, tvätt, inköp, promenad, social samvaro, ledsagning, vägledning mm. Vi verkställer hälso- och sjukvårdsuppgifter som är delegerade från sjuksköterska, arbetsterapeut och sjukgymnast. I vårt arbete är det viktigt med en god relation till anhöriga. Hos oss får du vara kontaktman, vilket innebär att du har en betydelsefull och utvecklande roll. Vårt viktigaste verktyg är den enskildes genomförandeplan som vi alla tar ett gemensamt ansvar för. Du dokumenterar och läser i vårt journalsystem. Våra arbetsdagar är väldigt varierande, den ena dagen är inte den andra lik. Du får stor frihet under ansvar hos oss. Vi arbetar med olika uppdrag och utvecklas med dem både som individ men också som grupp. Vi lär oss att bli trygga i vår roll som undersköterska och vägleder varandra till goda resultat. Det finns många fördelar med att arbeta hos oss. Du kommer till en härlig grupp med bra sammanhållning som har respekt för varandras olikheter och tänkande. Hos oss väljer du själv din sysselsättningsgrad och du har möjlighet att påverka ditt eget schema. Du går på schema och arbetar dag, kväll och helg. I vårt arbete tar vi oss fram på elcykel, vilket ger oss frisk luft och motion. Du får arbetskläder ex. vinterjacka och regnkläder. Vi använder oss av månadslön med individuell lönesättning. Vi ger dig möjligheten att växa och utvecklas inom vård- och omsorgsyrket och hos oss gör du skillnad varje dag för våra omsorgstagare. Självklart har vi kollektivavtal. Vårt mål är att du ska må bra på din arbetsplats och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, kommunhälsovård och som tillsvidareanställd blir du automatiskt medlem i vår personalklubb Dakapo. Om du vill få mycket glädje tillbaka, jobba hos oss!

Din profil

För att arbeta med oss bör du inte vara allergisk eller rädd för pälsdjur och rökiga miljöer, som ibland kan förekomma. Du har en godkänd undersköterskeutbildning eller motsvarande. Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter inom området. För att vara aktuell för arbete hos oss måste du kunna cykla samt kunna hantera det svenska språket i tal och skrift.

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!


Anställningen

Omfattning
Heltid
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Tillträde
Tillsvidareanställning med tillträde den 1 september 2024 eller enligt överenskommelse.
Antal tjänster
3

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2024-05-12
Referensnummer
OMS 127/24

Kontakt

Sara Johansson
Enhetschef
0470-433 89

Fackliga företrädare

Facklig företrädare för Kommunal nås via Växjö kommun kontaktcenter
0470-410 00

Övrig information

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund. Som tillsvidareanställd blir du som regel krigsplacerad i vår organisation. Du söker tjänsten genom länken i denna annons. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Senast uppdaterad: 30 november 2023