Lediga jobb

Här hittar du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna vid de olika rubrikerna högst upp i listan.

Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med cirka 7 000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi fler engagerade och modiga, men framförallt kunniga medarbetare i våra verksamheter.

Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual Länk till annan webbplats..

Vår målsättning är att återkomma så snart som möjligt, men ibland kan det ta lite tid eftersom vi får många ansökningar. Vi hoppas att du har förståelse för det.

Lärare i slöjd till Telebrog centrum skola 7-9

Utbildningsförvaltningen

Om tjänsten

Teleborg centrum skola rymmer flera olika verksamheter vilket ger en mångfald och dynamik. Här finns grundskola för åk 7-9, anpassad skola åk 7-9, Filialbibliotek, fritidsgård och särskilda undervisningsgrupper. Läsåret 2024/2025 har grundskolan cirka 385 elever uppdelade på 15 klasser och cirka 60 anställda. På TC lär eleverna för framtiden, de utmanas och ges det stöd de behöver. Ett prioriterat mål för oss är att eleverna känner att de har inflytande över sitt lärande och sin skola samt att det finns trygghet och studiero. På skolan finns många gemensamma traditioner som bidrar till ett gott klimat på skolan både hos elever och personal. Tjänsten innebär undervisning i slöjd med inriktning trä och metallslöjd i åk 7-9. På skolan finns ytterligare två legitimerade slöjdlärare som du samarbetar med. Som lärare arbetar du utifrån Skolverkets styrdokument med tydliga mål och du stimulerar alla elever till att utvecklas. Du skapar studiero och trygghet i dina undervisningsgrupper för att nå hög måluppfyllelse och du är en tydlig ledare i klassrummet. Skolan arbetar med utveckling av undervisningen utifrån sex ämneslag som leds av förstelärare där du kommer ingå i praktisk/estetiska -ämneslaget. Lärarna på skolan är indelade i två arbetslag med 7 respektive 8 klasser i varje. Arbetslaget leds av en arbetslagsledare och samarbetar kring elevvård och utvecklingsarbete Delaktighet, mod att prova nytt, flexibilitet och lösningsfokus är viktigt i ditt och skolans utvecklingsarbete. I tjänsten ingår mentorskap/handledarskap tillsammans med en annan lärare för en klass i årskurs 7-9.

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i slöjd eller har annan kompetens och erfarenhet inom området. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av undervisning. Du har en medveten tanke kring din roll som pedagog och är en tydlig ledare som arbetar strukturerat utifrån gällande styrdokument och ett har positivt förhållningssätt. Du har förmåga att skapa ett gott arbetsklimat med engagemang, nyfikenhet och trygghet i gruppen och har goda kunskaper i att möta elevers olika behov utifrån deras olika förutsättningar. Du stimulerar alla elever till att utvecklas, dokumenterar deras resultat och informerar elever och vårdnadshavare på ett tydligt och kontinuerligt sätt om hur deras inlärning fortskrider. Du har erfarenhet av dokumentation och bedömning via någon typ av lärplattform. Du har god samarbetsförmåga, är öppen för ett kollegialt lärande, gillar att arbeta i team och är positiv till utveckling både av verksamheten och av dig själv. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi är nyfikna på dig och ser fram emot din ansökan!

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!


Anställningen

Omfattning
Heltid
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Tillträde
Tillträde 2024-08- 12 eller enligt överenskommelse
Antal tjänster
1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2024-08-09
Referensnummer
UTBF 306/24

Kontakt

Magnus Frisk
Rektor
0470- 419 30

Fackliga företrädare

Facklig företrädare för Sveriges Lärare nås via kontaktcenter
0470-41 000

Övrig information

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet. Som tillsvidareanställd blir du som regel krigsplacerad i vår organisation. Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se). Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3). För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet. Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Senast uppdaterad: 30 november 2023