Lediga jobb

Här hittar du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna vid de olika rubrikerna högst upp i listan.

Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med cirka 7 000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi fler engagerade och modiga, men framförallt kunniga medarbetare i våra verksamheter.

Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual Länk till annan webbplats..

Vår målsättning är att återkomma så snart som möjligt, men ibland kan det ta lite tid eftersom vi får många ansökningar. Vi hoppas att du har förståelse för det.

Biståndshandläggare med myndighetsutövning

Omsorgsförvaltningen

Om tjänsten

Som biståndshandläggare inom omsorgsförvaltningens myndighetsavdelning utreder du behov och fattar beslut om olika insatser (enligt socialtjänstlagen) för personer som behöver stöd och hjälp i sitt dagliga liv. Förutom kontakt med den enskilde har du ett nära samarbete med anhöriga, utförare, kollegor samt andra professioner och myndigheter. Du kommer att arbeta som handläggare i ordinärt boende där du ansvarar för ett specifikt geografiskt område. Som person är du en god organisatör, strukturerad, ansvarstagande och kommunikativ. Du har en hög grad av personlig mognad och självkännedom. Du är positiv och har ett utåtriktat förhållningssätt med en god samarbetsförmåga. En viktig del i arbetet är att kunna arbeta i team kring våra omsorgstagare för att få en god helhetssyn. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med trevliga kollegor. På myndighetsavdelningen kommer du arbeta nära kollegor som kommer stötta och finns nära tillhands. Vi jobbar aktivt för en god gemenskap och ser fram emot att träffa just dig. Välkommen med din ansökan till ett riktigt viktigt jobb där du gör skillnad för den enskilde!

Din profil

Vi söker dig som har en högskoleexamen från socionomprogrammet eller motsvarande. Vi är också intresserade av dig som är i slutet av din utbildning. Du behöver ha god kännedom om de lagar som styr vår verksamhet. Det är meriterande om du har läst någon form av rättskunskap som är relevant för arbetet. Du bör ha god datavana och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. B-Körkort är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi kommer hålla löpande intervjuer så skicka in din ansökan redan idag!

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!


Anställningen

Omfattning
Heltid
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Tillträde
Tillträde sker 1 september 2024 eller enligt överenskommelse. Tjänsterna som utannonseras är en tillsvidareanställning och två vikariat under 1 år.
Antal tjänster
3

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2024-07-28
Referensnummer
OMS314/24

Kontakt

Liselott Trinse
Enhetschef
0470-413 73

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare nås via Växjö kommuns kontaktcenter
0470-41000

Övrig information

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund. Du söker tjänsten genom länken i denna annons. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Senast uppdaterad: 30 november 2023