Lediga jobb

Här hittar du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna vid de olika rubrikerna högst upp i listan.

Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med cirka 7 000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi fler engagerade och modiga, men framförallt kunniga medarbetare i våra verksamheter.

Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual Länk till annan webbplats..

Vår målsättning är att återkomma så snart som möjligt, men ibland kan det ta lite tid eftersom vi får många ansökningar. Vi hoppas att du har förståelse för det.

Undersköterskor till Hovshaga Hemvård

Omsorgsförvaltningen

Om tjänsten

Vi på Hovshaga hemvård är en ständigt växande enhet och därför är vi nu i behov av nya engagerade medarbetare som tillsammans med oss vill arbeta för att våra omsorgstagare får en bra vardag. Som undersköterska hos oss bistår du med personlig omsorg och vård, aktivering, social samvaro, träning och utevistelse, service i form av städ, tvätt och mathantering, inköp till våra omsorgstagare. Genom ett gott bemötande och ett professionellt förhållningssätt ger du våra omsorgstagare de bästa möjligheterna. Fast omsorgskontakt är ett viktigt moment i vårt arbete, där ett av våra viktigaste verktyg är den enskildes genomförandeplan som vi alla tar ansvar för. Vi verkställer delegerade uppgifter från sjuksköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut. Tempot under dagarna är varierande och den ena dagen är inte den andra lik. I hemvården arbetar vi med dagplanering, vilket kräver att du som person måste vara stresstålig samt självständig. Dagen kan förändras snabbt och vi behöver personal som är flexibel i tanken och som kan ställa om till nya förutsättningar snabbt.

Din profil

För att bli aktuell för tjänsten krävs godkänd utbildning från vård- och omsorgsprogrammet och att du har erfarenhet av att jobba inom hemvård. Körkort och att du kan cykla är ett krav för tjänsten. Som person är du lösningsfokuserad och lugn. Det är viktigt med ett professionellt förhållningssätt där du som medarbetare är lyhörd och flexibel inför omsorgstagare, kollegor samt verksamhetens behov.

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!


Anställningen

Omfattning
Heltid
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Tillträde
Tillträde 240301 eller enligt överenskommelse
Antal tjänster
2

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2024-02-25
Referensnummer
OMS 110/24

Kontakt

Rose-Marie Olsson
Enhetschef
0470-438 71

Fackliga företrädare

Facklig företrädare för Kommunal nås via Växjö kommun kontaktcenter
0470-410 00

Övrig information

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund. Som tillsvidareanställd blir du som regel krigsplacerad i vår organisation För att bli aktuell för anställning behöver du uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister för enskild person enligt 9 § 1 st. Du hittar blankett för att beställa utdraget på www.polisen.se Du söker tjänsten genom länken i denna annons. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Senast uppdaterad: 30 november 2023