Lediga jobb

Här hittar du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna vid de olika rubrikerna högst upp i listan.

Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med cirka 7 000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi fler engagerade och modiga, men framförallt kunniga medarbetare i våra verksamheter.

Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual Länk till annan webbplats..

Vår målsättning är att återkomma så snart som möjligt, men ibland kan det ta lite tid eftersom vi får många ansökningar. Vi hoppas att du har förståelse för det.

Kock till Teknikum

Kommunledning

Om tjänsten

Vi söker nu en positiv och driven kollega till vårt team om tre i köket på Teknikum gymnasieskola då en av våra medarbetare ska gå i pension. Vi vill att du har ett stort intresse för matlagning, att ge god service och har ett trevligt bemötande mot våra kunder, du ska helt enkelt ha en känsla för helheten. Här gillar du att laga mat och vill ha en central roll som är både varierande och ansvarsfullt. Ett arbete som utförs med flexibilitet och en naturlig servicekänsla. Teknikum är ett mottagningskök där du lagar viss mat och värmer endel samt så serverar du dubbla rätter i en bufféservering till ca 600 portioner till gymnasieelever tillsammans med två kollegor. Tjänsten är tillsvidare med en omfattning på minst 75%, men kan finnas utrymme för utökning om rätt kompetens finnes. Ditt arbete omfattar: • Planering och viss tillagning av måltider • Förbereder salladsbuffén • Tillagning av specialkost • Beställa varor • Utföra egenkontroll • Servering och vissa städ- och diskuppgifter. • Säkerställa att lagar och föreskrifter följs

Din profil

Vi söker i första hand dig med kockutbildning och i andra hand dig som har erfarenhet av arbete i storkök eller har annan köksutbildning. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt ha datorvana. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förväntar oss att du är en god företrädare för Växjö kommun. Urval och intervjuer sker löpande.

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!


Anställningen

Omfattning
Heltid
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Tillträde
Tillträde i mars 2024
Antal tjänster
1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2024-02-25
Referensnummer
KLF 10/24

Kontakt

Nathalie Tallefors
Enhetschef
nathalie.tallefors@vaxjo.se

Fackliga företrädare

Facklig företrädare för Kommunal nås via Växjö kommun kontaktcenter
0470-410 00

Övrig information

Som tillsvidareanställd blir du som regel krigsplacerad i vår organisation. Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se). För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3). Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Senast uppdaterad: 30 november 2023