Lediga jobb

Här hittar du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna vid de olika rubrikerna högst upp i listan.

Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med cirka 7 000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi fler engagerade och modiga, men framförallt kunniga medarbetare i våra verksamheter.

Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual Länk till annan webbplats..

Vår målsättning är att återkomma så snart som möjligt, men ibland kan det ta lite tid eftersom vi får många ansökningar. Vi hoppas att du har förståelse för det.

Förskollärare till Stenholmens förskola

Utbildningsförvaltningen

Om tjänsten

Välkommen till Stenholmens förskola som ingår i Lillestads förskolor där även Fagrabäck och Lillestad ingår. Förskolan består av fyra avdelningar som är indelade i åldersnära grupper. Vi erbjuder tillgängliga och utvecklande lärmiljöer som inbjuder till socialt samspel där barn kan utvecklas och lära tillsammans. Som förskollärare ingår du i ett arbetslag som tillsammans ansvarar för planering och genomförande av undervisning utifrån läroplanens mål och riktlinjer. Arbetslaget följer upp resultat, dokumenterar, analyserar och utvärderar barns möjlighet att utvecklas och lära i enlighet med läroplanens mål. Som förskollärare hos oss arbetar du i team i nära samarbete med övriga arbetslag. Vi använder oss av kollegialt lärande både inom enheten och mellan förskolorna för att utvecklas och lära tillsammans. Samarbete och utvecklingsarbete är en styrka inom vår organisation.

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare och ser gärna att du har erfarenhet av yrket men välkomnar även dig som är nyexaminerad att söka. Vi förväntar oss att du: • har goda kunskaper i förskolans styrdokument och kan leda de målstyrda processerna • har förmåga att dokumentera, följa upp, analysera och utvärdera • ansvarar för kvaliteten i undervisningen • vill utveckla innehållet i utbildningen tillsammans med arbetslaget för att på så sätt inspirera och bidra till barns utveckling och lärande • kan samarbeta på ett nära och förtroendefullt sätt med vårdnadshavare • vill vara med och bygga en samarbetskultur där vi utifrån våra professionella erfarenheter och roller delar med oss om undervisning och lärande.

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!


Anställningen

Omfattning
Heltid
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Tillträde
2024-04-01
Antal tjänster
2

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2024-02-26
Referensnummer
UTBF 28/24

Kontakt

Annica Gustavsson
Rektor
0470-432 11

Fackliga företrädare

Facklig företrädare för Sveriges Lärare nås via Växjö kommuns kontaktcenter
0470-41 000

Övrig information

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet. Som tillsvidareanställd blir du som regel krigsplacerad i vår organisation. Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se). Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3). För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet. Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Senast uppdaterad: 30 november 2023