Lediga jobb

Här hittar du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna vid de olika rubrikerna högst upp i listan.

Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med cirka 7 000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi fler engagerade och modiga, men framförallt kunniga medarbetare i våra verksamheter.

Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual Länk till annan webbplats..

Vår målsättning är att återkomma så snart som möjligt, men ibland kan det ta lite tid eftersom vi får många ansökningar. Vi hoppas att du har förståelse för det.

Mångsidig omsorgsassistent till Bemanningsenheten

Omsorgsförvaltningen

Om tjänsten

Du kommer få arbeta på olika arbetsplatser till exempel gruppbostad, boendestöd, korttidsverksamhet och personlig assistans. Våra bemanningspoolare arbetar både inom omsorgfunktionsnedsättning men även inom socialpsykiatrin, Arbete och Välfärd. Att jobba som poolare inom omsorgfunktionsnedsättning ställer krav på att du kan vara självgående, ta egna initiativ och vara lyhörd mot de arbetsgrupper du arbetar i. Då u kommer arbeta i flera olika arbetsgrupper behöver du ha ett professionellt förhållningssätt, som innefattar bland annat ödmjukhet, tålamod och flexibilitet. Som medarbetare i bemanningspoolen väljer du din sysselsättningsgrad och planerar vilka tider som du vill jobba. Dy lägger lägger dig tillgänglig i TimeCare Pool och blir bokad efter enheternas behov. Det kan blir bokningar och ombokningar med kort varsel och det är viktigt att du är bekväm med det. På vissa arbetsplatser förekommer journatt.

Din profil

För att bli aktuell för tjänsten krävs godkänd utbildning från vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande, gärna med fördjupning mot omsorgfunktionsnedsättning och/eller socialpsykiatri. Vi söker dig som har god erfarenhet och kunskap kring intellektuell funktionsnedsättning, autism och/eller fysiska funktionsvariationer. Tidigare erfarenheter inom omsorgfunktionsnedsättning eller socialpsykiatrin är meriterande. Arbetet kräver en stor flexibilitet och att kunna jobba självständigt. I arbetet träffar du många olika omsorgstagare och personal eftersom du jobbar i en poolorganisation. Därför är det viktigt med professionellt bemötande mot både omsorgstagare och kollegor då man bör smälta in i arbetsgrupperna och inte föra vidare information från andra arbetsplatser. Det ställs krav på att själv finna den information man behöver för att kunna utföra arbetet. Intresse av schemaläggning är en fördel då du själv ser till att du följer de rutiner och rekommendationer vi har när du planerar ditt schema. Du kommer använda dator/telefon mycket i samband med PS, Lifecare, TimeCare Pool, SMS och mejl. I arbetet behöver du dokumentera kring det arbete du utför, det är därför viktigt att du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du måste kunna cykla och ha körkort. Tillgång till bil underlättar. För att bli aktuell för anställning behöver du uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister för kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret/enskild person (442.3) enligt 9 § 1 st. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!


Anställningen

Omfattning
Heltid
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Tillträde
240420 eller enligt överenskommelse
Antal tjänster
2

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2024-04-17
Referensnummer
OMS 128/24

Kontakt

Fanney Hauksdóttir
Enhetschef Bemanningsenheten
0470-796139

Fackliga företrädare

Facklig företrädare för Kommunal nås via Växjö kommun kontaktcenter
0470-410 00

Övrig information

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund. Som tillsvidareanställd blir du som regel krigsplacerad i vår organisation. Du söker tjänsten genom länken i denna annons. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Senast uppdaterad: 30 november 2023