Lediga jobb

Här hittar du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna vid de olika rubrikerna högst upp i listan.

Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med cirka 7 000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi fler engagerade och modiga, men framförallt kunniga medarbetare i våra verksamheter.

Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual Länk till annan webbplats..

Vår målsättning är att återkomma så snart som möjligt, men ibland kan det ta lite tid eftersom vi får många ansökningar. Vi hoppas att du har förståelse för det.

Lärare i förskoleklass till Centrumskolan

Utbildningsförvaltningen

Om tjänsten

På Centrumskolan finns årskurser från förskoleklass till årskurs 6 och vi har 365 elever. Årskurserna har två klasser i varje årskurs och varje årskurs har ett årskurslag som arbetar nära tillsammans i flerlärarskap i en stor del av ämnena. Vi har ett fokus på våra utvecklingsområden Samsyn i bedömning och planering, undervisningsdesign och språkutvecklande undervisning i alla ämnen. På skolan finns ett elevhälsoteam med specialpedagoger, speciallärare, kurator och skolsköterska. Som medarbetare på skolan ingår du i arbetslag F-3 men även i ett årskurslag där ni tillsammans arbetar för att driva och utveckla arbetet i årskursen mot våra gemensamma mål. Varje elev ska få möjlighet att utvecklas utifrån sina förutsättningar och känna tilltro till sin egen förmåga och utvecklas till att bli sitt bästa jag. Du som söker är förskolelärare eller behörig att undervisa i årskurserna F-3. Tjänsten är en del av ett flerlärarskap där du undervisar och är klasslärare tillsammans med övriga lärare i årslaget. Tillsammans med dina kollegor planerar, genomför, bedömer och utvärderar du undervisningen i enlighet med våra styrdokument men också med utgångspunkt i det kollegiala lärandet. Du har alltid elevens lärande i fokus utifrån vårt gemensamma arbete med samsyn runt pedagogisk, social, och fysiskt tillgänglig lärmiljö. Hos är det viktigt med att bygga tillitsfulla relationer och vara nyfiken på våra elevers erfarenheter, intressen, utveckling och lärande. Du skapar goda relationer till vårdnadshavare för att främja samverkan mellan skola och hem.

Din profil

Vi söker dig som har examen/lärarlegitimation som förskolelärare eller är behörig att undervisa i årskurserna F-3. Du utövar ett tydligt ledarskap och arbetar strukturerat utifrån gällande styrdokument och ett professionellt förhållningssätt. Du som söker har: - förmåga att se och möta varje elev utifrån elevens förutsättningar. - en positiv inställning och kan bidra till utveckling av verksamheten. - ett flexibelt och inlyssnande förhållningssätt och kan samarbeta i årskurslag, arbetslag och inom enheten. - förmåga att skapa ett gott arbetsklimat med engagemang, nyfikenhet och trygghet i gruppen och - ett mod att tillsammans med andra själv vilja fortsätta att lära och utvecklas. Varmt välkommen med din ansökan!

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!


Anställningen

Omfattning
Heltid
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Tillträde
Tillträde 2024-08-12 eller enligt överenskommelse
Antal tjänster
1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2024-08-04
Referensnummer
UTBF 304/24

Kontakt

Bengt Hedenbergh-Bornliden
Rektor Centrumskolan
0470-410 00

Fackliga företrädare

Facklig företrädare för Sveriges Lärare nås via kontaktcenter
0470-41 000

Övrig information

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet. Som tillsvidareanställd blir du som regel krigsplacerad i vår organisation. Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se). Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3). För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet. Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Senast uppdaterad: 30 november 2023