Lediga jobb

Här hittar du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna vid de olika rubrikerna högst upp i listan.

Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med cirka 7 000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi fler engagerade och modiga, men framförallt kunniga medarbetare i våra verksamheter.

Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual Länk till annan webbplats..

Vår målsättning är att återkomma så snart som möjligt, men ibland kan det ta lite tid eftersom vi får många ansökningar. Vi hoppas att du har förståelse för det.

Vi söker engagerade och erfarna medarbetare till en viktig roll i Nattpatrullen!

Omsorgsförvaltningen

Om tjänsten

Vi på Nattpatrullen arbetar och är vakna när alla andra sover. Vi levererar personlig omvårdnad samt hjälper våra omsorgstagare med HSL-insatser. Som undersköterska hos oss utför du såväl planerade insatser samt åtgärdar trygghetslarm och säkerställer trygghet för våra omsorgstagare under natten runt om i hela Växjö kommun. Att vara ensam i bilen på natten är inget problem för oss men behöver du hjälp finns dina kollegor ett samtal bort. Hos oss kan du själv välja din sysselsättningsgrad och har dessutom möjlighet att vara med och påverka ditt schema. Vi utför även vissa administrativa uppgifter och dokumenterar våra vårdinsatser. Vi arbetar dagligen för att ligga i framkant och bedriver ett ständigt utvecklings- och kvalitetsarbete som vi förväntar oss att du engagerar dig i. Vi arbetar efter LifeCare Planering.

Din profil

För att bli aktuell för tjänsten krävs godkänd utbildning från vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande. B-körkort (ej automat) är ett krav för samtliga tjänster. Som medarbetare hos oss ska du även kunna behärska svenska språket i tal och skrift. Medarbetarna vi söker ska vara trygga, stabila och självgående, ha lätt för att samarbeta med olika professioner och uppmärksamma förändringar i våra omsorgstagares hälsotillstånd. Vi värdesätter ett professionellt bemötande mot såväl kollegor som omsorgstagare och arbetar alltid med omsorgstagaren i fokus. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. För att du ska känna dig trygg i arbetet som undersköterska hos oss på nattpatrullen ser vi gärna att du har någon form av tidigare erfarenhet av arbete inom omsorgen gärna nattetid. För att bli aktuell för anställning behöver du uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister för enskild person enligt 9 § 1 st. Du hittar blankett för att beställa utdraget på www.polisen.se

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!


Anställningen

Omfattning
Heltid
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Tillträde
Enligt överenskommelse
Antal tjänster
3

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2024-03-06
Referensnummer
OMS 111/24

Kontakt

Kinga Slabicka
Enhetschef
0470-43161
Charlotta Bengtsson
Enhetschef
0470-438 84
charlotta.bengtsson@vaxjo.se

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare nås via Växjö kommuns kontaktcenter
0470-41000

Övrig information

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund. Som tillsvidareanställd blir du som regel krigsplacerad i vår organisation. Du söker tjänsten genom länken i denna annons. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Senast uppdaterad: 30 november 2023